Moderatorius: signs

Parašė Graikas
Jurga75 rašė:Aciu,nuraminot.

As vartoju. Labai puiki kombo. Eina 20mg vartioxetine ir 450 bupropiono
Parašė Ramunyte
signs rašė:Beabejo taip. Jų skirtingi veikimo mechanizmai, gal labiau Biggie paaiškintų :) Aš geriu sertraliną ir bupropion. Bupropionas prie sertralino buvo wow, daug geriau jaučiuosi nei vien su sertralinu.

Aišku man kitaip, nes as rezistentiškas psich vaistams ir jie kitaip veikia ultra greito ciklo bipolini. So far, so good, judu i prieky su gyvenimu

O Signs,tu kvetepina dar geri?Beje dekui tau už visus patarimus tikrai ji isbandem ir tik jis pastate mus ant kojų :super :)))
Vartotojo avataras
Parašė signs
#428480 Dziaugiuosi! As retai lankausi forume, todel mano postai daug veliau atsiranda :D Vartoju dar, daug metu jau, gal 8 jei neklystu. Dabar perejau is XR (ilgo veikimo) i trumpa, tai jauciasi mazesnis glusinimas, mieguistumas ryte. Kadangi man lengvos depresijos faze, tai to kvetiapino daug nereikia. Pamenu anksciau gerdavau 200mg trumpo veikimo. O dabar 100mg uzmusa mane :D Praeis dar kiek laiko kol apsiprasiu ir pabandysiu pasimazint, paziureti kaip reaguosiu
Parašė velvis
#429691 Kiek tikėtina, kad padėtų su įkyrumais, OCD, nerimu? Bandyt nebandyt?
Parašė velvis
velvis rašė:Kiek tikėtina, kad padėtų su įkyrumais, OCD, nerimu? Bandyt nebandyt?

Ar labiau tiktų koks SSRI (sertralinas) ir didint aripiprazolo dozę iki 15 mg? Gydytojai žino tiek pat...
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
velvis rašė:
velvis rašė:Kiek tikėtina, kad padėtų su įkyrumais, OCD, nerimu? Bandyt nebandyt?

Ar labiau tiktų koks SSRI (sertralinas) ir didint aripiprazolo dozę iki 15 mg? Gydytojai žino tiek pat...

mažai dar tyrimų su juo, bet dėl nerimo nelabai jis padeda, tai ir OCD neturėtų. SSRI veiksmingesni šiuo atveju. OCD sunkiai pasiduoda gydymui, tai reikia maksimalių dozių.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429751 Sveiki, noriu priminti, kad gydymą, vaistus paliekame gyd. psichiatrams, kurie turi medicininį išsilavinimą ir yra kvalifikuoti gydyti psichikos sutrikimus.

Sertralinas gydo OCD ir apie jį yra pilna informacijos. Nerimą taip pat gydo, pats jį vartoju ir puikiai padeda.
Aripiprazolis galbūt ir padeda OCD, faktas tyrimų yra tik reikia jų ieškoti. Daugiau info rasite drugs. com svetainėje ir įsivedę aripiprazole į paieškos laukelį. Prie Reviews rasite vartotojų komentarus, patirtis ir jų pačių įvertinimus vartojant vaistą.

Reikia žinoti, kokio tipo nerimą jūs turite. OCD pats yra nerimo sutrikimas, kas sukelia nerimą.

LBJ, prašau neklaidinti forumo lankytojų, ir jei Jums netiko vaistas, ar nepadėjo su problema - prašau prisiminti, kad kitiems tas vaistas gali puikiai tikti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
signs rašė:Sveiki, noriu priminti, kad gydymą, vaistus paliekame gyd. psichiatrams, kurie turi medicininį išsilavinimą ir yra kvalifikuoti gydyti psichikos sutrikimus.

Sertralinas gydo OCD ir apie jį yra pilna informacijos. Nerimą taip pat gydo, pats jį vartoju ir puikiai padeda.
Aripiprazolis galbūt ir padeda OCD, faktas tyrimų yra tik reikia jų ieškoti. Daugiau info rasite drugs. com svetainėje ir įsivedę aripiprazole į paieškos laukelį. Prie Reviews rasite vartotojų komentarus, patirtis ir jų pačių įvertinimus vartojant vaistą.

Reikia žinoti, kokio tipo nerimą jūs turite. OCD pats yra nerimo sutrikimas, kas sukelia nerimą.

LBJ, prašau neklaidinti forumo lankytojų, ir jei Jums netiko vaistas, ar nepadėjo su problema - prašau prisiminti, kad kitiems tas vaistas gali puikiai tikti.

Signs, chill, net ne apie sertraliną kalbėjau, o apie vortioxetiną. Nieko negydau. Bet pamenu ne vieną straipsnį skaičiau,kad statistiškai nereikšmingas skirtumas tarp jo ir placebo. Vel pabreziu, cia apie VORTIOXETINĄ.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#429814 Signs tapai modu ir kaip chatgpt kalbet pradejai :D
Vartotojo avataras
Parašė signs
#429825 Aš juo intensyviai naudojuosi, bet aš ne chatgpt, ne copilot, bing ar kas :D Kai tapau modu, stengiuosi oficialiai rašyti, tokia pareiga
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#431424 Cia jau tikrai gydytojo reikia klaust neurologo. Gal kodeino/paracetamolio kombinacijos vaistai veiktu
Parašė Karalieva
#432730 Aš geriu 18 dienų Brintellix 10 mg ir Venlafaxine 75mg, po ligoninės man jį paskyrė, neseniai, pakeitė iš 225mg venlafaxino. Tai ką žinau, nei jis čia mane aktyvinima nei ką. Dabar vėl duobėn smunku, bet tai išprovokavo stresas darbe, į kurį tuoj pat grįžau iš ligoninės. Gal per anksti spręsti, duodu sau bent mėnesį, kad įvertinti, ar kas į gera keičiasi. Aišku, derinys tai keistokas.. Gal labiau nusimanantys gali pakomentuoti?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Karalieva rašė:Aš geriu 18 dienų Brintellix 10 mg ir Venlafaxine 75mg, po ligoninės man jį paskyrė, neseniai, pakeitė iš 225mg venlafaxino. Tai ką žinau, nei jis čia mane aktyvinima nei ką. Dabar vėl duobėn smunku, bet tai išprovokavo stresas darbe, į kurį tuoj pat grįžau iš ligoninės. Gal per anksti spręsti, duodu sau bent mėnesį, kad įvertinti, ar kas į gera keičiasi. Aišku, derinys tai keistokas.. Gal labiau nusimanantys gali pakomentuoti?

Nebus cia kokia Žurauskienė tokio paskyrus? Kiek teko susidurt ji vienintelė tokias nesąmoningas kombinacijas daro. Kai pasakau kitiem gydytojam tai kraupsta :D neskiriami yra SSRI ir SNRI kartu. Arba viena arba kita