Moderatorius: signs

Parašė Arcade
#412830 Dar klausimas, gal zinote, kada galima pradet vartot nauja vaista? Jei vartojai 2 sav coaxil po ketvirti tik dienoj, nutraukiau attodo kad nerimas sustiprejo, bet pradeda sugriZt miegas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412836 Coaxilis labai trumpai laikosi organizme. Del to ir vartojamas 3 kart per diena. Jis nesikerta su jokiais vaistais, tai gali drasiai imti kita vaista vartoti.
Parašė Arcade
#412982 sveiki, visgi man nemiga buvo nuo pilnaties, nes toliau geriu po ketvirti du kartus coaxil ir miegu ok , tik klausimas, kas esate ji vartoje, ar ilgai jis adaptuojasi? as geriu ji nuo sausio 14d po ketvirti 1k, o nuo 4d sio menesio geriu poketvirti du kartus. atrodo, kad man antra savaite kai nerimas padidejes, keista kad pradzioj geriau jauciausi kai geriau, o dabar va jau natra sav stipresnis ir dazniau uzeinantis nerimas, ar tai turetu apmazet dar, ar jau per ilgai cia tesiasi viskas ir niekas nepageres? aciu
Vartotojo avataras
Parašė mmm
Arcade rašė:sveiki, visgi man nemiga buvo nuo pilnaties, nes toliau geriu po ketvirti du kartus coaxil ir miegu ok , tik klausimas, kas esate ji vartoje, ar ilgai jis adaptuojasi? as geriu ji nuo sausio 14d po ketvirti 1k, o nuo 4d sio menesio geriu poketvirti du kartus. atrodo, kad man antra savaite kai nerimas padidejes, keista kad pradzioj geriau jauciausi kai geriau, o dabar va jau natra sav stipresnis ir dazniau uzeinantis nerimas, ar tai turetu apmazet dar, ar jau per ilgai cia tesiasi viskas ir niekas nepageres? aciu

Kad dar nėra gydymo pas tave, jei tik du ketvirčiai į dieną. Tai ir jauti dar nerimą. Greičiau bandyk didinti dozes, kad pradėtų vaistas gydyti. Bent kas 4 dienas didink dozę. Ar kas 7 dienas. Ir poto jau matysi, ar vaistas gydo tavo ligą ar netinka. O dabar kai tokia mažytė dozė, tai jis negydo, o šalutinius kažkokius vistiek jauti. O gal čia net ne šalutiniai, o tiesiog tavo nerimas.
Jeigu labai rimti šalutiniai būna įvedant vaistą, na tarkim širdis lipa, ar alergijos kokios, tai tada gal nereikia kankintis. Bet šiaip šalutinius tai reikia prakentėti. Paprašyk gydytojo raminamųjų, kol priprasi prie antidepresanto. Aš pvz be raminamųjų neišbūnu tų pirmųjų savaičių.
Parašė Ligita17
#414524 Sveiki,

ar susitvarkė Jums gerklės spazmai, springimas, kas padėjo?

sigita12 rašė:
Mersas rašė::))) Kaip sekasi , kas geresnio coaxil pasaulyje? :)))

oj nieko gero matomai tas cioxil neduoda.va jau rytoj lygiai bus menuo kaip po 3 geriu.pagereimas per ta laikotarpi buvo vos kelias dienas.o va siandien uzspazmavo visaj kad springstu viskuo.daktare liepe dar 10 dienu gerti .nezinau ar verta...be to nerimas pastovus ilindo ko retai budavo...

o kaip kitu patirtis apie sita vaista?
Parašė Ligita17
Mersas rašė:
sigita12 rašė:
Mersas rašė:Man taip pat tks jausmas, kad nepadeda tie vaistai, arba per silpni, arba netinka man asmeniskai, nes kazkas praeina, bet atsiranda nauji simptomai, atrodo, kad tuoj is namu nebeiseisi, nors pries tai taip nebuvo, tai nenormalu, kad du menesius ir blogai jauties.suprantu, kad tokiu ligu greit nepagydysi, bet bent jau kelias dienas per savaite turetm jaustis be problemu.As pa
labutis.nerasot ziuriu.as va galiu pasigirti siokiu tokiu pagerejimu del ryjimo,bet galva svaigt pradejo ir sleikstulys atsirado.tirpstakaire visa puse,akyse kaip rukas.kazi ar tai normalu....

:heart labukas. Na pas mane nieko naujo, kazkie gal geriau, bet visiek iki galo nera gerai.Man pridejo dr magrilana, o anuos sumazino, bet visiskai nenutrauke.Zinokit man buvo tas pats, galva svaigo vienu metu, tirpo rankas, kojas, cia viskas praeis, galit nebjot, praejau visus imanomus somatinius simptomus. :heart Parasykit kaip sekas tolaius. Kaip del miego.as tai kazko blogai miegu.Ar geriat dar ka nors???? :))) :))) :)))

Sveiki, ar pagerėjo Jums situacija dėl springimo, gerklės spazmų, kas padėjo?
Parašė Orasas
#420823 Geriu Coaxili savaitę kol kas teigiamų savybių nepastebėjau, nerimas niekur nedingo.
Parašė Pavargau labai
#420857 Sveiki, norėjau paklausti, ar galima vartot coaxilį su klozapinu? Kažkur skaičiau, kad klozapinas spartina metabolizmą coaxilio, bet daugiau informacijos niekur neradau.. Psichiatrė sako, kad coaxilis silpnas yra, nors man kadais visai veikė, jei gerai menu. Šiuo metu sėdžiu su brintelixu ir darosi lygiai nieko, šiaip kol neįvedėm lamotrigino, tai buvo visai prastai, jau galvojom pakartotinę viešnagę ligoninėj padaryt.. Žodžiu, labai būčiau dėkinga už įžvalgas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420860 The metabolism of Tianeptine can be increased when combined with Clozapine.

Bet su daktare šnekėk. Jei ji sako kad viskas ok tai ir vartok. O lamotriginas tai super, aš kai pradėjau vartot tai irgi labai neblogai suėjo. Bet poto kažkaip dingo povekis.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420874 Tiesiog stipriau veiks. Coaxilio ir po 6 i diena geriama. Tai tiesiog nemaxinus dozes neturetu blogai but
Parašė Baran
#423081 Sveiki, ar gali buti nuo Coaxilio stiprus sirdies plakimas? Kaip jums jis? Ar stipru nerima nueme?
Parašė Baran
#423082 Kazkaip mane jis aktyvina labai ir del to sukelia stipru nerima, galva pasvaiksta ir daznai buna panikos atakos, ypac lauke, sustiprejo socialine fobija, buna daznai derealizacija ir sumisimas.Ir dar kai pradejau ji vartoti atsirado niezulys. Vartoju 5 dienas. Ar praeis tas niezejimas?
Buvo man labai stiprus niezulys su Escitalopramu, apvaiksciuojau daug gydytoju, dare visokiausius tyrimus, ieskojo is kur atsirado alergija, bet jokie vaistai nepadejo, nei antihistamininiai, tai tik tada dingo kai nutraukiau Escitaloprama.
Siaip su Coaxiliu tas niezulys silpnesnis.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#423084 Pns ir man buvo, meciau
Parašė Baran
LBJ rašė:Pns ir man buvo, meciau

Ar ilgai vartojai? Nelabai suprantu kodel man pastoviai sirdies plakimas smarkus, ar tau taip buvo? Kai ramiai guliu visa laika tas plakimas ir del to neeina kazka ziureti, filma, uzmygti ir pan., geriu Propranololi, tai padeda valandai-dviem ir vel tas pats.
Parašė IngaBurb
judiciukas rašė:As geriau Coaxil. Sakyciau pirmus 4 men buvau isitikinus kad jie man visiskai nepadeda!!!!! Bet po to, sakyciau netiketai, as pradejau jausti staigu pagerejima! Geriau ji dar 4 men ir pora mensiu mazinau doze! Nespjaudysiu i sulini, bet nuo birzelio pakol kas issiverciu be vaistu, gydymas truko apie metus! :kaltas