Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Vaiduoklis rašė:matyt, tau tevas sugadino psichika, su savo nesamonem

Jo... Viskas nuo to ir prasidejo. Pridek dar jautresni organizma ir gausis tai kas gavosi
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Amelia rašė:O dėl vairavimo tokrai ta pscia diena pvz vakare negalima/neįmanoma vairuoti?

Priklauso nuo bukles. Kai kurie sako, kad iskart gali po terapijos vairuoti. Kiti, kad visa diena buna "girtoki".
Parašė Amelia
LBJ rašė:
Amelia rašė:O dėl vairavimo tokrai ta pscia diena pvz vakare negalima/neįmanoma vairuoti?

Priklauso nuo bukles. Kai kurie sako, kad iskart gali po terapijos vairuoti. Kiti, kad visa diena buna "girtoki".

Įdomu dar kaip su reglamentavimu, jei policija sustabdo, tai kaip ir tu nesi neblaivus, bet demesio koncentracija gali but sumazejus kiek suvokiu.
Parašė Amelia
#428286 Sveiki, noriu pasiteirauti tų, kurie vartojo šį vaistą - ar galima nutraukti pirmąjį mėnesį, jei sakykim nebeišein išderinti vizitų arba poveikio nėr ar kaip tik daug šalutinių? Ir ar tada pasireikštų abstinencija - kaip manot?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Amelia rašė:Jei ką domina - galite klausti dėl vartojimo, pati jau pradėjau kursą.

Kaip pavyksta vizitus suderinti su darbu?
Parašė Amelia
LBJ rašė:
Amelia rašė:Jei ką domina - galite klausti dėl vartojimo, pati jau pradėjau kursą.

Kol kas esu atostogose - tad tas labai padeda, nes kitaip pirmą mėnesį būtų labai sunku suderinti, kadangi grafikas kinta: vieną sav vienomis dienomis, kitą kitomis, kadangi geriausia jeigu gaunasi vienodas dienų intervalas tarp dozių. Nes principe aš po 2 val. nebejaučiu kažkokių stiprių pašalinių, tik pasnaudus dar pora valandų namie geriau jauciuos, nes galva lengvesnė. Tai tą diena jau geriau pilnai visą atiduoti, nes tiesiog nereikia savęs kankinti. Bet iš bėdos - ir vairuoti galėčiau ir veikti kažką.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Amelia rašė:
LBJ rašė:

Kol kas esu atostogose - tad tas labai padeda, nes kitaip pirmą mėnesį būtų labai sunku suderinti, kadangi grafikas kinta: vieną sav vienomis dienomis, kitą kitomis, kadangi geriausia jeigu gaunasi vienodas dienų intervalas tarp dozių. Nes principe aš po 2 val. nebejaučiu kažkokių stiprių pašalinių, tik pasnaudus dar pora valandų namie geriau jauciuos, nes galva lengvesnė. Tai tą diena jau geriau pilnai visą atiduoti, nes tiesiog nereikia savęs kankinti. Bet iš bėdos - ir vairuoti galėčiau ir veikti kažką.

Ar jau jauciasi kazkoks teigiamas poveikis?
Parašė Amelia
#428920 Kol kas sunku pasakyti, nes gal tikėjausi greitesnio ir stipresnio suveikimo, bet nežymus pagerėjimas manau yra, dabar turėjau 3 procedūras, tai labai tikiuosi, kad dar pasijaus po daugiau kartų žymesnis pagerėjimas
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#429706 Uz savaites pradedu gydyma dienos stac salygomis antakalnio poliklinikoj. :? Ta nezinomybe truputi gasdina, vertinant kad turiu hipertenzija ir nevaldoma cd. Kazin kaip organizmui patiks
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#430435 Pradedu rytoj. Užtruko su užsakymu. Labiausiai bijau kad būsiu kokia nors neadekvati seanso metu... prie gydytojos ir seseles nes jos mane pažįsta iš profesinės pusės