Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426409 1.5men kaip nevartoju duloxetino. Galvojau nustos mus prakaitas. Nifiga :/ tai dabar investuoti ir nerimas ir depresuha ir nemiga ir dar prakaitas musa. Ble ziauru. Nesuprantu kas darosi. Ner buve taip nuo vaistu. Bandziau ir trumpam venlafaksina isivesti, nepaejo. Meciau. Pasiemiau 10mg amitriptalino miegui tiesiog. Bet ble tas prakaitas tai ziauru yra, 3 kart po dusu i diena, nors dirbu darba is namu sedima. Tuos supelysiu nuo tos dregmes.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426415 Que?

Galvoju, kad bus noradrenalino problema. Duloksetina paaiskintu, bet kodel nepraeina dar, nezinia..paaiskintu ir venlafaksino ir amitriptalino (nors velgi, kazkaip nesinori tiketi, kad tokios mazos dozes tokia itaka turetu). Nors ir nortriptilinas stiprus Nri, bet vistiek nesitiki, nes gerta buvo ir didesnes venlafaksino dozes (iki 225) ir tokii sh nebuvo.

Greiciausiai reikes atsisakyt visai antidepu isskyrus greiciausiai nieko nedaranti agomelatina..
Parašė DeepCoffee
#429479 Ar cymbalta gerai nujama itampa? As kiek ja geriau, tiek man isvis nepadeda įtampos. Bet man skaudu visa stubura tai noris ja gerti. Bet viskas priveda prie alkoholio vistiek nes nebeiskenciu zudancios itampos. Ar pertrumpai geriu ja...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#430625 Ctmbalta vienintelis ad su remeronu kur geriu jau 5 metai būna netgi dozes praleidžiu. Pats sau vaistus prisitaikiau ir geriu 6 metus per tuos 6 metus tik karta gulėjau ligoninej. Psichosomatika turiu klaikia tam geriu lorafena cikladoli ir zolpidem. Zinau kad reiktu but aktyviasniam daugiau socialiam bet tame nematau prasmes negaliu jausti džiaugsmo ir pasitenkinimo.
Parašė velvis
#433775 Mane duloksetino ir bupropiono kombinacija 60mg + 300 mg pagaliau "pakėlė" iš bipolinės depresijos epizodo.
Vartotojo avataras
Parašė despair
#433985 Pridejo prie mano kvetiapino ir mirtazapino duloxetina. Combo pagal vadoveli turetu buti gera, siuo metu geriu 90mg, taciau manes vis neistraukia is apatisku ir anhedoniniu busenu. Kazkaip duloxetinas net ir migdo. Atsikeliu ryte, isgeriu vaistus ir toliau miegot. Gal kas vartojate/vartojot 120mg dozes ir pajaute kitoki skirtuma? Suteike daugiau energijos?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#433998 Galbūt vaistas netinkamas? Galiu pasakyti iš patirties, tai vaistai, kurie teigiamai veikia nerimą - jie ir slopina, migdo, sukelia didesnę apatiją. Teoriškai gali būti ir tinkamas vaistas, tačiau praktiškai... Kiekvieną vaistai veikia kitaip.

Duloxetin veikia nerimą, tačiau prie aukštesnių dozių ir aktyvina. Kvetiapinas (pats vartoju) padeda užmigti, slopina, o atsikėlus - kažkiek suzombina, ramesnės emocijos. Mirtazapinas - na kiek susidūriau, tai jis aktyvumo niekada nepridėjo. Jaučiau tik mieguistumą, apatiją, energijos stoką.

Jus gydo dėl nerimo sutrikimų ar depresijos?
Vartotojo avataras
Parašė despair
signs rašė:Galbūt vaistas netinkamas? Galiu pasakyti iš patirties, tai vaistai, kurie teigiamai veikia nerimą - jie ir slopina, migdo, sukelia didesnę apatiją. Teoriškai gali būti ir tinkamas vaistas, tačiau praktiškai... Kiekvieną vaistai veikia kitaip.

Duloxetin veikia nerimą, tačiau prie aukštesnių dozių ir aktyvina. Kvetiapinas (pats vartoju) padeda užmigti, slopina, o atsikėlus - kažkiek suzombina, ramesnės emocijos. Mirtazapinas - na kiek susidūriau, tai jis aktyvumo niekada nepridėjo. Jaučiau tik mieguistumą, apatiją, energijos stoką.

Jus gydo dėl nerimo sutrikimų ar depresijos?

Pas mane generalizuotas nerimo sutrikimas, taciau po dideliu netekciu pasireiske didziosios depresijos epizodas, tai nerimas lyg ir antram fone stovi. Kvetiapina ir mirtazapina jau ilga laika geriu, ir pats mirtazapinas trauke mane is duobes, ir ryte atsikelus uztekdavo salto duso prasibudint. O kas liecia duloxetina, tai toks idomus poveikis. Lyg isgeres jauciu slopinima, taciau tuo paciu esu ir budrus. Keista. Zinoma, doze buvo pakelta iki 90mg nuo praeito Penktadienio, tai reikia dar kantrybes. Tai pirmasis mano SNRI, nes SSRI nedave jokiu pozityviu rezultatu.