Moderatorius: signs

Parašė IngaBurb
#428217 Gal prisimenat ar buvo juntamas stiprus galvos spaudimas? Coaxil geriu mėn laiko. Atrodo tik blogyn viskas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#428223 Galvos spaudimas gali but per greit nutraukus vaistus su sertalinu taip buvo dar po ligonines 4 mėn. Teko nutraukinet. Gal keisti vaistai nesenai buvo?
Nelabai ka jutau nuo coaxilio, gert coaxili su stipresniais vaistais jei tokie geriami abejoju yra prasmes.
Parašė IngaBurb
#428225 Buvo taip kad staigiai buvo nutrauktas escitalopram,tada pertrauka dviejų sav ir paskui parašė coaxil iš kart po dvi tabl per dieną. Bet po mėnesio gėrimo atrodo negerėja,tik dar didesnis nerimas. Pasidariau vaistų toleravimo tyrimą,laukiu atsakymų. Paskaičius kaip kitus veikia coaxil tai man atrodo yra priešingai. Dabar nusimečiau po vieną tabl gert. Bus matyt. Nežonau
Parašė IngaBurb
#428231 O sakykit,kaip rūkymas įtakoja vaisto veikimą?vaistas visai neveikia? Didžiulė panika dabar dėl to
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#428829 Geriu dvi savaites po 1 tablete istikruju atsirado galvos spaudimas nera nei pozityvo nei negatyvo vienoda savijauta nerimas mažesnis dar jei raminantis išgeriu visai dingsta. Siaip sakyčiau vaistas is geresniu tik tas zombinimas nepatinka reikia rinktis viena is dvieju.
Parašė ricka123
#429275 Sveiki, pasidalinsiu savo istorija. Pavasarį buvo diagnozuotas generalizuoto nerimo sutrikimas. Aišku lydimas buvo kartais su panikos atakomis. Kreipiausi is pradžių i psichiatrę. Aišku simptomu įvairių turejau, nuo blogiausiu ivairiausiu miciu kad sergi ivairiomis ligomis ir t.t iki greitosių kai panikos ataka uzpulsavo. Psichiatrė išrašė tritico retard. Nuo jo tik miegojau geriau, nes padidinus dozę uzslopindavo perdaug mane ir negalejau normaliai net dirbti, nes dirbu fizinį darbą. Kitą kartą išrašė coaxil. Dvi savaites geriau po 2 tabl.dienoje. Lyg ir pajutau kazkoki pagwrrjoma minimalų. Liepe didint iki normalios dozės 3 tablečių per diena. Tai dar po 2 savaičių pajutau žymų gerejima. Bet gaila, dar po savaites viskas gryzo vel, tai karyais prijungiu oksazepamo ar lexo puse tabl dienoje, kad nesijaust blogai. Klausimas ka daryti? Kankinti daktare,, kad kitus vaistus israsytu? Didinti doze iki 4 tabl? Ar toliau gerti po 3 bandyti? Tiesa, coaxil geriu pusantro men. Labiausiai nervina rytais toks susijaudinimas nuo galvos iki koju, brain fogas islikes, tiesa, sumazino coaxilis siek tiek ji, bet islikes yra. Nuotaikų kaitos nemenkos buna, daznai noriu verkti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
ricka123 rašė:Sveiki, pasidalinsiu savo istorija. Pavasarį buvo diagnozuotas generalizuoto nerimo sutrikimas. Aišku lydimas buvo kartais su panikos atakomis. Kreipiausi is pradžių i psichiatrę. Aišku simptomu įvairių turejau, nuo blogiausiu ivairiausiu miciu kad sergi ivairiomis ligomis ir t.t iki greitosių kai panikos ataka uzpulsavo. Psichiatrė išrašė tritico retard. Nuo jo tik miegojau geriau, nes padidinus dozę uzslopindavo perdaug mane ir negalejau normaliai net dirbti, nes dirbu fizinį darbą. Kitą kartą išrašė coaxil. Dvi savaites geriau po 2 tabl.dienoje. Lyg ir pajutau kazkoki pagwrrjoma minimalų. Liepe didint iki normalios dozės 3 tablečių per diena. Tai dar po 2 savaičių pajutau žymų gerejima. Bet gaila, dar po savaites viskas gryzo vel, tai karyais prijungiu oksazepamo ar lexo puse tabl dienoje, kad nesijaust blogai. Klausimas ka daryti? Kankinti daktare,, kad kitus vaistus israsytu? Didinti doze iki 4 tabl? Ar toliau gerti po 3 bandyti? Tiesa, coaxil geriu pusantro men. Labiausiai nervina rytais toks susijaudinimas nuo galvos iki koju, brain fogas islikes, tiesa, sumazino coaxilis siek tiek ji, bet islikes yra. Nuotaikų kaitos nemenkos buna, daznai noriu verkti.

galima didinti iki po 6 tab jei gerai pamenu. As taip geriau kazkada
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#429457 Po dvi, 3x dienoj. Man nepadėjo
Parašė ricka123
#429466 O kas padejo? Man jis gal valanda paveikia gera max. Diagnozuotas generalizuoto nerimo sutrikimas. Geriu kolkas vienapati tik ji 3 tabl dienoje.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#429468 Man nelabai kas padejo. Vis dar kovoju
Parašė ricka123
#429541 Ech gaila turbut ir man teks mesti coaxil ir begti pas daktare, keisti vaista, antras menuo jau kaip geriu, ir dabar toks nemenkas pablogejimas yra uzejas, tai isgeriu i savaite karta ar du oksazepamo kai labai jau blogai, tai nuima viska, atsiranda vel jegu viska daryt sukuosi kai vejurkas vel, bet gaila, kita diena tas pats beveik. Tiesa, bandziau kelt doze iki 4 taleciu, 4 tabletes man perdaug, dar labiau issaukia viska, atsiranda mieguistumas didelis, galva pradeda spazmais tokias skaudet, skausmai sirdies plote nors su sirduke viskas good, teks keisti. Bandysiu prasyti cypralexo gal kokio nors, net nezinau. Tritico neveike, negalejau kelt dozes nes uzslopindavo perdaug, coaxil kolkas neduoda dideliu perspektyvu taipogi.
Parašė Esmera
#430407 Sveiki. Ar kam nors iš vartojusių coaxilis buvo sukelęs širdies permušimus? Esu turėjus anksčiau pavienių permušimų. Dabar coaxil vartoju beveik 4 mėnesius, per tą laiką karts nuo karto užeina permušimų epizodai. Pirmus kartus apie pusdienį. Po to vis ilgėja. Šįkart jau 4 diena, kai širdelė vis pasivarto. Ne nuolat ji man vartosi, bet jausmas šlykstus ir keliantis nerimą. Konsultuota ir kardiologo - nieko blogo nėra su pačia širdim. Psichiatrei buvau užsiminus apie permušimus, bet ji kažkaip nesureikšmino, nes šitas vaistas ale beveik nesukelia jokių šalutinių. Tuo metu nutraukinėjau bromazepamą. Ir likus 1/4 per dieną, bandant nuimt, prasidėjo permušimų epizodai. Kitą savaitę konsultacija su gydytoja. Jau man baisu, nes šiaip visai vaistų jokių netoleruoju. Daug vaistų pakeista. Tikėjausi, kad gal šis “neturintis šalutinių reiškinių” tiks…
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
DeepCoffee rašė:Nerandu forume paieskoje tokio vaisto. Papasakokit patirtis ir ka zinot. As geriu dvi savaites, tris kartus dienoje. As ramesnis su juo, taciau itampa nenusiema. Ir man apkrauna sirdi, o man reikia ja stiprinti. Galvojau gal koki buspirona jeigu gerciau kartu? Neapsisprendziu ka gerti, kad issivaduoti is itampos. Nesvarbu ka gerciau visada jauciu ir ji zudanti. Jau sirdis pavargo, o stuburas sanariai akyse byra nuo tokio issekimo ir metai is metu nuolatinos itampos. Turiu visokiu vaistu, ir brintelix ir cymbalta ir caoxil. Dabar isbandineju caoxil. Atrodo jis daugiausiai padeda is bandytu, bet nepakankamai. Gal reikia ilgiau laukti? Pasaliniu jokiu nejauciu, bet ant sirdies kazkaip tai sunkiau regis.
Parašė velvis
#435589 Vartojau tianeptiną skirtingais laikotarpiais. Paskutinį kartą vartojau nuo šių metų gegužės mėnesio iki dabar, šiuo metu jau nutraukiau. Jis tikrai švelnina ir mažina nerimą, bet man to nepakako. Taip pat mažina stresišką reakciją į kasdienius darbus, ypač darbe, padeda susikaupti, bet pastaruoju metu man visiškai prarado poveikį. Šiaip jį vartojau kaip "adjunktą", t .y. ne kaip pagrindinį vaistą, o kaip priedą. Jis apskritai turi stabilizuojantį poveikį nervų sistemai, nes veikia tam tikras biologines sistemas, reguliuojančias atsaką į stresą organizme. Nutraukiau, nes paskyrė paroksetiną. Tianeptino pašalinių poveikių niekada nepastebėjau.