Moderatorius: signs

Parašė Karalieva
LBJ rašė:
Karalieva rašė:Aš geriu 18 dienų Brintellix 10 mg ir Venlafaxine 75mg, po ligoninės man jį paskyrė, neseniai, pakeitė iš 225mg venlafaxino. Tai ką žinau, nei jis čia mane aktyvinima nei ką. Dabar vėl duobėn smunku, bet tai išprovokavo stresas darbe, į kurį tuoj pat grįžau iš ligoninės. Gal per anksti spręsti, duodu sau bent mėnesį, kad įvertinti, ar kas į gera keičiasi. Aišku, derinys tai keistokas.. Gal labiau nusimanantys gali pakomentuoti?

Nebus cia kokia Žurauskienė tokio paskyrus? Kiek teko susidurt ji vienintelė tokias nesąmoningas kombinacijas daro. Kai pasakau kitiem gydytojam tai kraupsta :D neskiriami yra SSRI ir SNRI kartu. Arba viena arba kita

Nea, ne šita gydytoja. Venlafaksiną jau padėsiu į šoną pati, nes šitas derinys visai ėmė rauti stogą.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Karalieva rašė:
LBJ rašė:
Karalieva rašė:Aš geriu 18 dienų Brintellix 10 mg ir Venlafaxine 75mg, po ligoninės man jį paskyrė, neseniai, pakeitė iš 225mg venlafaxino. Tai ką žinau, nei jis čia mane aktyvinima nei ką. Dabar vėl duobėn smunku, bet tai išprovokavo stresas darbe, į kurį tuoj pat grįžau iš ligoninės. Gal per anksti spręsti, duodu sau bent mėnesį, kad įvertinti, ar kas į gera keičiasi. Aišku, derinys tai keistokas.. Gal labiau nusimanantys gali pakomentuoti?

Nebus cia kokia Žurauskienė tokio paskyrus? Kiek teko susidurt ji vienintelė tokias nesąmoningas kombinacijas daro. Kai pasakau kitiem gydytojam tai kraupsta :D neskiriami yra SSRI ir SNRI kartu. Arba viena arba kita

Nea, ne šita gydytoja. Venlafaksiną jau padėsiu į šoną pati, nes šitas derinys visai ėmė rauti stogą.

Taip ir turetu buti :D
Parašė Karalieva
#432776 Nu žinokite, tikrai stogą rovė, vajezau, kojų raumenis skaudėjo, galva sukosi..
Vartotojo avataras
Parašė Matti
#435910 Man priskyrė gydytoja brintellix 10mg. prie jau ilgai vartojamo fluoxetine 20mg., nes jaučiuosi siaubingai apatiška, mieguista ir gan žemoje savijautoje.
Brintellix vartoju tik keletą dienų - jaučiuosi tikrai kiek apdujusi, galva spaudžia, bet tikiuosi tai tik trumpalaikiai šalutiniai, be to - regis lyg kiek krutinėj kyla įtampa, bet gal pasąmoningai, nes visai baisu man kas kart naujus vaistus prijungti prie jau vartojamų...:( Gal kas vartoja Fluoxetine su Brintellix?
Sveikatos visiems!
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435914 Aš ne šią kombinaciją geriu, bet norėjau pasakyti, kad man irgi baimės užeina su kiekvienu nauju vaistu. :bloga
Nors visokių jų išbandyta, bet vistiek baisu. :achtung Bet kol kas nieko bloga nebuvo nutikę. :) Šiaip pastebėk savo būsenas, dar geriau būtų jei užrašytum sąsiuviny ar kur, kad turėtumei. Aš turiu sąsiuvinį kur rašiau kokius vaistus gėriau kada, gaila tik kad nenuosekliai. :redface O dar labiau gaila, kad nesugalvojau fiksuoti ir savo jausenų po tų vaistų. :roll
Vartotojo avataras
Parašė Matti
#436159 Na ką, jau pora savaičių vartoju Brintellix 10mg. priedo prie Fluoxetino, tad jei kam aktualu yra ar bus - dalinuosi įspūdžiais.
⋆˙⟡
Vortioxetiną man pridėjo prie Fluoxetino dėl paskutiniu metu kamuojančio nuvargio, neadekvataus kiekio miegojimo arba neapsakomo noro miegoti kai kažkaip prisiverčiu lipt iš lovos, dar dėl bjaurėjančios nuotaikos, apatijos ir noro izoliuotis nuo visko/-visų.

Iškart po tabletkos išgėrimo pirmas dvi dienas kalė į smegenis kaip reikiant - laiptai pora valandų atrodė guminiai, kilo labai, laabai didelis nerimas, pasiplėtė vyzdžiai, paryškėjo verksmingumas, pradėjau dar intesyviau krapštyti pirštus, klibinti kojas, plėšyti popieriukus ir kitus kišenių turinius, bet lyg ir su dienomis slobo nerimas ir intesyvumo jausmas.

Paskutinėmis dienomis - nežinau, ar sutapimas ir kaltinti išlindusia saulę, ar pradėtą geri žaliąją arbatą popiet, bet jaučiuosi šiektiek vidutiniškiau, bendrai - tiesiog normaliau, einu pasivaikščioti, pabudus nesijaučiu tragiškai išvargusi ir išsekusi, užmigt gan sunku, (bet ir prieš tai buvo), truputi lengviau susikaupti, truputi lengviau save motyvuoti judėti, lipt iš lovos, susikaupti darbui.

Pfu pfu pfu, kad neprisišnekėti, bet gal ir tiko, rytoj keliauju pas psichiatrę pasikalbėti, ar čia planetos teisingai susirikiavo, ar vaistas tikrai prilipo.
Parašė babadukas
Graikas rašė:
Jurga75 rašė:Aciu,nuraminot.

As vartoju. Labai puiki kombo. Eina 20mg vartioxetine ir 450 bupropiono

Kaip lytiniai dalykai ant 20mg? Ar yra skirtumas lyginant su 10mg? Ar yra skirtumas jei tuo pačiu vartojamas bupropionas?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
babadukas rašė:UPDATE: vartoju 20mg jau virš mėnesio ir neturiu JOKIŲ lytinių problemų.

Šis vaistas retai kada sukelia lytines problemas. Seroxatas tarkim daugumai sukelia, o šis vaistas tuo nepasižymi.. O kaip šiaip savijauta su šiuo vaistu ?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#439914 Kas dabar vartoja ji, kokios kainos?
As bandziau tik jam atsiradus, man berods 20mg reikejo tai buvo virs 80eur menesiui.. :bloga