- 2024 03 07, 19:57
Nea, ne šita gydytoja. Venlafaksiną jau padėsiu į šoną pati, nes šitas derinys visai ėmė rauti stogą.
LBJ rašė:Karalieva rašė:Aš geriu 18 dienų Brintellix 10 mg ir Venlafaxine 75mg, po ligoninės man jį paskyrė, neseniai, pakeitė iš 225mg venlafaxino. Tai ką žinau, nei jis čia mane aktyvinima nei ką. Dabar vėl duobėn smunku, bet tai išprovokavo stresas darbe, į kurį tuoj pat grįžau iš ligoninės. Gal per anksti spręsti, duodu sau bent mėnesį, kad įvertinti, ar kas į gera keičiasi. Aišku, derinys tai keistokas.. Gal labiau nusimanantys gali pakomentuoti?
Nebus cia kokia Žurauskienė tokio paskyrus? Kiek teko susidurt ji vienintelė tokias nesąmoningas kombinacijas daro. Kai pasakau kitiem gydytojam tai kraupstaneskiriami yra SSRI ir SNRI kartu. Arba viena arba kita
Nea, ne šita gydytoja. Venlafaksiną jau padėsiu į šoną pati, nes šitas derinys visai ėmė rauti stogą.
F33.2 Vortioxetine 10mg, Venlafaxinas 75mg, Fluanxol 1 mgX2, Quetiapine 100mg, Amytriptilline 25mg. 

neskiriami yra SSRI ir SNRI kartu. Arba viena arba kita
Gal kas vartoja Fluoxetine su Brintellix?
Bet kol kas nieko bloga nebuvo nutikę.
Šiaip pastebėk savo būsenas, dar geriau būtų jei užrašytum sąsiuviny ar kur, kad turėtumei. Aš turiu sąsiuvinį kur rašiau kokius vaistus gėriau kada, gaila tik kad nenuosekliai.