- 2025 03 05, 18:28
Aldona Julita rašė:Astro -Meška! Keturių krypčių knygas skaitau. Medicina, istorija, filisofija, religija.
Dabar skaitau K.Jasperso "Bendroji psichopatologija".
Klausau audio G. Hėgelio "Filosofijos istorija" 92 val knyga. 3 dalys
Ir skaitysiu apie Staliną.
Internete religines audio knygas klausau.
Taip pat perku elektroninius medicininius žurnalus. Skaitineju straipsnius.
Istorija domiuosi. Man patinka. Identifikuoti save šitam pasauly. O istorija kartojasi.
O Šantaramą užmečiau. Nepatiko
Aldona Julita, o tu iš bibliotekos pasiimi šių sričių negrožines knygas ar perki? (Apart religinių audioknygų iš interneto ir elektroninių medicininių žurnalų). Aš pati gyvenu ne pačiam didžiausiam mieste, kur turim vienintelę biblioteką, nors nemaža, bet negrožinių knygų pasirinkimas pagal kategorijas nors ir platus, bet pačiose kategorijose knygų tik viena dvi lentynos (lentynos - ne baldo prasme, o balde-lentynoj tik viena dvi). Nežinau, kokiam mieste gyveni, ar didmiestyj ar kaip, nes įsivaizduoju, kad pastaruosiuose bibliotekos tikrai geros, didelės ir daugiau visko. Čia apie bibliotekas rašau, nes sudomino kaip gaut tokių tikrai specifinės tematikos knygų kaip "Bendroji psichopatologija". Savo miesto bibliotekoje tokios tikrai negaučiau, o internete irgi nelabai moku ieškot, kad pirkt tokias. Bet aš daugiausia lankausi knygos.lt ir pegasas.lt ir tokių specifinių negrožinių pirkt kaip ir nėra. Daugiausia ten negrožinių, - tai mokslo populiarinimo, įdomioji psichologija, saviugda ir knygos pagal pomėgius. Ir mano mieste tik vienas pegaso knygynas, mažesnis pagal plotą negu butas, kuriam gyvenu, ir pasirinkimas labai ribotas.
Ketipinor 300 mg, Haloperidol 1,5 mg, Artane 2 mg