Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436537 Oho. Na taip, įsivaizduoju, kad labai sunku. Norisi vaikutį prisiglausti ir panešioti, o viskas per skausmus. Turėtų būt labai sunku. :bloga
Na kažkokią strategiją, manau, reik susigalvot nugaros gydymui,nes čia tikrai menki juokai.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436659 Siaip ne taip atsistaciau nugara tam kartui. Bet paaiskejo kad su ja tikrai yra problemų, prireiks reabilitologo, ir mankstu, nes 1 st osteochondroze nustate. Zinant kad esu jauno amžiaus, nenormalu turet tokius pakitimus stubure. Del to ir uminiai skausmai atsiranda karts nuo karto, o ir stuburas nelankstus darosi, apstinges.
Ir dar suzinojau kad gelezies atsargu visai neturiu. Gali buti del to visos depresines mintys ir savijauta tokia prasta.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436660 Istikruju, nezinau kaip as sugalvojau, bet atsitiktinai uzmaciau tokia asmenybes tobulejimo programa fb, reklamavosi. Atkreipiau demesi, kad sudarinejo psichologe. Aisku, man atrodo kazkoks scam'as, niekas neaisku. Vykde registracija. Uzsiregistravau. Galvoju pabandyti. Yra 10 dienu bandymas nemokamas, jeigu nepatiks.
Bus kazkokia virtuali erdve, kur uzsiregistraves turesi daryti uzduotis, neisivaizduoju kokias, ar bus sunku. Bet kiekviena diena bus duodama uzduociu, ir turesiu pildyti kiek ko ivykdziau. As aisku laiko turiu. Vistiek per daug laiko praleidziu telefone. Nors spontaniskai nesielgiu, bet pagalvojau, kad nelabai yra ka prarast, o jei nepatiks, manau bus galima nutraukti.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436661 Labai noreciau kad toji programa padetu man su chaosu viduje tvarkytis. Jos mintis ir yra padeti tobuleti kaip asmenybei, padeti atrasti save, susidraugauti su savimi.

Nes bijau kad as saves taip nemyliu. As nieko gero apie save negaliu pasakyti.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436662 Bet ir gerai žinoti, tada bent jau gali imtis veiksmų situacijai taisyt.
Esu spontaniškai užsirašiusi į visokius fb kursus. Toje atskaitomybėje naudos visada yra, bet teikėjai dažniausiai jauni, nepatyrę ir reikia labai atsargiai į viską žiūrėti.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436664 Kaip isivaizduoju meile sau? Pirmiausiai tai jeigu nesijausciau nevykusi visame kame. Nebera pasitikejimo savimi. Jauciuosi pernelyg menka tureti bent koki zodi ir seimoje.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436665 Taip pat pastebejau kad man sunku buti su savo mintimis. Turiu buti telefone, arba kazkuo uzsiimti, negaliu ne kiek atsipalaiduoti, nes kitaip jauciasi neigiamos emocijos visokios, ir pasidaro sunku buti su savimi.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436666 Tikriausiai man reikia psichiatro jau. Yra to tokio nerimastingumo daug. Negalejimo atsipalaiduoti.
Anksciau budavau apatiska, tingi, o dabar atvirksciai, negaliu nusedet, minciu daug, daug ju tokiu blogu. Yra kazkiek zmoniu baimes, nesinori kad i mane ziuretu, bendravimas kelia stresa.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436667 Tarkim, uždarytų tavo mintis. Ką tada darytum? Ką reiškia "neturiu žodžio šeimoje". Ko reikia, kad tu jį turėtum? Šiaip tikrai neverta savivertės klausimus įduoti kitiems žmonėms į rankas. Nei saviems, nei svetimiems. Nuo jų tavo savivertė tikrai nepriklauso. Aš prisimenu, kai bandydavau remtis kitais - kad ir kiek jie girtų, man net jų pagyrimas nesuteikdavo palengvėjimo :)
Tavo kūnas tau irgi siunčia signalą, kad kažkas negerai. Kažkur trauma.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436668 As tiesiog esu visa sujautrejus, perdaug emocionali. Reikia kazkokio slopinimo. Gal net neverta gilintis i tai kokios emocijos issisaukia, nes as visa esu dirgli, ir tos mintys na neracionalios visiskai.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
emar rašė:Tarkim, uždarytų tavo mintis. Ką tada darytum? Ką reiškia "neturiu žodžio šeimoje". Ko reikia, kad tu jį turėtum? Šiaip tikrai neverta savivertės klausimus įduoti kitiems žmonėms į rankas. Nei saviems, nei svetimiems. Nuo jų tavo savivertė tikrai nepriklauso. Aš prisimenu, kai bandydavau remtis kitais - kad ir kiek jie girtų, man net jų pagyrimas nesuteikdavo palengvėjimo :)
Tavo kūnas tau irgi siunčia signalą, kad kažkas negerai. Kažkur trauma.

Teisingai, saviverte kuriame patys, o ne kiti. As zinau kas man yra. Istikruju viskas kartojasi. Su pirmu vaiku buvo tas pats, tada buvo paskirti ad, nes irgi jauciausi labai blogai ir su tuo negalejau pati susidoroti. Tada tik labai mieguista budavau, ir vyravo energijos trukumas. Apatiskumas visiskas.
O dabar su antru vaiku - dirglumas, viskas negerai, vyras negeras, namai smaugia. Atrodo baigiu isproteti. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436670 Jei negali pati susidoroti, tai vaistų tikrai reikia. Bent jau geriau galėsi pasirūpinti savimi ir kitais.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436675 Susipykom vel su vyru. Nes pasakiau, kaip bus nelengva tvarkytis su buitimi kai reiks gryzti i darbus. Jis ant tiek įsižeidė, sako, ką aš tau per mažai padedu? O aš visai nenorėjau pradeti jokių pykčių, neprovokavau, tiesiog nelabai man yra apie ka kalbetis, sunku. Aš nesuprantu, jis mane apkaltino priekabumu, nors reakcija i mano pasakymą tai jo tokia.

As nebezinau kaip jaustis. Jauciuos tokia nevykusi. Pavargau buti viena tarp siu sienu, truksta man vyro palaikymo. Ir vel mintys uzsisuko.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436678 Kas galvoje, tas ant liežuvio. O jei injekuoti naujų minčių, ne tik apie buitį? Pirmas dalykas, kurį stengiausi įveikti susirgusi depresija - tai tie nuolatiniai minčių sūkuriai apie tą patį ir nuolatinė savigaila, skaičiuojant kitų ir savo nuodėmes.