Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Astro-Meška rašė:Pirkau Playstation pinigų truputį, kad pratęstų Playstation Plus prenumeratą.
O vakar pirmą k. gyvenime apsipirkau Barboroj. :achtung Šiaip ir tuose Wolt ir net picos nesu niekad užsisakinėjusi į namus. :achtung Va, koks aš dinozauras. :DD

O čia playstation kažkoks prietaisėlis atskiras žaidimams, ar per išmaniuosius įrenginius (telefą/planšetę) žaidžiama? Žinau tik, kad kai maža buvau būdavo žaidimams prietaisėliai (nors užmušk, kaip vadinasi net neatsimenu) kur įdėdavai žaidimų kasetę, prijungdavai prie televizoriaus, į el. tinklą ir žaizdavai. Barboroj nemokėčiau prekintis :achtung bet mano mieste ir nėra nei jokių barborų, nei, man rodos, jokių wolt. Yra picerija, kur galima į namus užsisakyt, bet taip netoli mano namų, jog galima ir pėsčiai nueit, nusipirkt ir namo grįžt ir dar neataušus pica būna.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#435118 Aha, tai vadinama žaidimų konsole. Nežinau ar yra koks lietuviškas pavadinimas. Yra jų visokių. Nuo tokių nedidelių, nešiojamų:
Paveikslėlis

Iki tokių kaip tu rašai, kur galima dabar CD įdėt arba hardą prijungt:
Paveikslėlis

Mano vaikystėj buvo sega berods... Tai kažkas panašaus:
Paveikslėlis

Bet mes neturėjom pinigų, tai neturėjau tokių linksmybių. :) Bet pusbrolis turėjo, tai teko žaisti kultinį žaidimą "Super Mario". :D Na ir kitokių visokių, kur jau nepamenu net.
Paveikslėlis

Tai va, tiems nedideliems nešiojamiems tai nieko daugiau ir nereikia, o kitus taip, jungia prie TV ir žaidžia.
Maniškis yra Playstation4 prie TV jungiamas. Galima CD naudot arba prijungti išorinį kietąjį diską.
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Šiaip, kad žaist daugumai žaidimų daugiau nieko ir nereikia. Bet jei nori žaist online kai kuriuos žaidimus, tai reikia pirkt prenumeratą (pigiausias - mėnesiui 10 $). Ilgai be to apsiėjau, bet užsimaniau išbandyt vieną žaidimą. :redface
O šiaip norėčiau turėti ir nešiojamą, bet gal ateity kada... Yra kol kas svarbesnių pirkinių. :bloga

O dėl Barboros ir užsisakymų į namus, tai kartais gal tikrai naudinga, bet man asmeniškai kai reik daugiau judėt dėl svorio :redface tai geriau pasivaikščioti iki parduotuvės.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#435138 Pagooglinau kainas. Man, kaip neišmanančiai, kainos didokos tikrai. Virš šimto beveik visos. Man vsada gaila vienam daiktui mokėt šimtines sumas. Va užsinorėjus buvau 1TB microSD atminties kortelę pirkt. Kainos daugumos virš šimto. Tai jau du mėnesiai kaip atidėlioju pirkimą :achtung O kas dėl žaidimų konsolių, tai kai nežaidžiu, tai ir netraukia nusipirkt :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#436538 Sveikinu! Vis galvoju apie ją. Bet, kaip supratau, knygas reikia parsisiųsti. Tai labai glumina mane. Tokias knygas, kurias aš skaitau, vargu ar rasiu internete :? parsisiusti
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436548 pirkau skaitykle pries 10 metu. Kompiuteris jos "nemato", tai prijungusi laida persikelti knygu negaliu, bet leidzia nusiusti (yra spec. pasto adresas tam) ir taip pat galiu perkelti per sd kortele.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436631 O, kokie gražūs. :DD :)))
Aš tai bandžiau pati darytis skirtukus, bet nelabai gavosi. :D
Tas raudonas atskirai kur, tai mano darytas. Dar išsaugojau šį. Kitus išmečiau. :D
Vaikiškas toks. O kitus skirtukus dovanų gavau, kai knygas pirkau. :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436636 Aš tai einu ir žiūriu kur nemokamai galima susirinkti :achtung