Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė paulina
emar rašė:Tai tu jį pamokyk :achtung sakyk, žek, aš tau sakau, bet tu nieko nesakyk dabar :achtung Penkias minutes patylim :achtung Per penkias minutes paprastai atslūgsta pirminis susierzinimas :achtung

Greičiausiai jis ir yra emociškai neišprusęs

Mokyk ir mokyk :D

Taip, jis apie jausmus, emocijas nieko nesupranta. Jis nesupranta ir kodel alkoholi pats vartoja labai daznai, jam cia atsipalaidavimas, ir jam cia nera jokiu problemu, o kokias jis emocijas nuryja su alko tai nesigilina. Nereikia. O vartoja tai jis daug. Prades jau nuo siandien iki sekmadienio. Ir vakarais nuo 20val as tikriausiai liksiu viena, viena vaikus suguldysiu, nes mano vyrelis bus nuluzes ant sofutes iki ryto.

Ir sako kad as jo negerbiu :D :D kaip jis save apteikia taip ir gerbiu :D
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436695 Čia jau rimta problema... Bet tik jis pats sau padėti gali (jei nori). Nes man tai čia grynai alkoholizmu jau kvepia.

Ir, nepyk, bet nemanau, kad jo išklausymas išspręstų tas problemas.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436696 Zinau. Problema yra. Bet jam paciam tai tik atsipalaidavimas. Nemato jis tame problemos. Va jeigu kepenu pazeidimu butu, tada gal negertu.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436697 "Gal".
Tiesiog išmokti vakarus leisti be jo, jei jau taip :) Taip, kad būtų smagu :)
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436698 As savimi didziuojuosi, nes pasistaciau kateteri is antro karto ir prisijungiau laselka. Man gydytoja israse lasinana gelezi, nes feritinas 4 nesiekia, o papildai nepadeda. Tai rytoj prisijungsiu antra susilasinsiu. Sako kad po gelezies labai atsigauna. Gal emocijos aprims.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436740 Kai skauda, tai imanoma iveikt visas baimes, ypač kai turi žinių :)))

Na va, po geležies šiek tiek nurimau, truputi stabiliau jaučiuosi. Šiandien visai atejo tokia mintis, gal susipirkti priemones nagams ir mokytis gelini daryti sau, kadangi iseiti nagu pasidaryti pas kazka nesinori, o ir proga igyti naujų žinių labai suintrigavo.
Nes visada ryžto stokoju kažko imtis, tai čia būtų labai smagu.
Dabar tvarkausi nagų odeles, ko jau labai seniai nedariau, ir taip noreciau turet UV/led lempa, ir pasidaryt kad ir kreivus, šleivus :D
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Aldona Julita rašė:Aš tai į koją sau dariau injekcijas. B grupės vitaminus ir nuskausminamiousius, kai kaklą skaudejo :achtung

Nepagalvojau kad sau i koja galejau, kai kai b grupe leidausi del nugaros :super
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436751 Aš kažkaip galvoju, kad jei tau patinka darbas ir kitiems padėti, tai gal yra galimybė kitiems injekcijas daryti (kuriems reikia, namuose)? Ir prasiblaškymas kažkoks ir socializacija. Aišku, skamba šiek tiek pavojingai. Bet čia tik idėja.

O šiaip man atrodo, kad esi veiklos žmogus.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#436753 Aš manau kad aš darboholikas žmogus, nemoku atsipalaiduoti. Todel ir mazai hobiu turiu, nes nezinau, nepazystu saves, kas man gali patikti. Arba kas jei ir patinka vienu momentu, jis ima nusibosti po kiek laiko. Prarandu susidomejima.

Siandien tapiau pagal spalvas kol mazoji miegojo, tai smagiai visai buvo.

Del injekciju leidimo kaip ir galeciau apsiimti, turiu ir masina, kaip ir galeciau, bet neturiu kur mazosios palikti. As net reabilitologui nesiregistruoju, del nugaros, kad ir reikia, bet delsiu. Nezinau kaip reikes visa savaite lankyti kokias tai proceduras. Juk buna diena daznai jas paskiria vienas paskui kitas, ir turi lankyti. O vyras dirba. Tai turi jis imti kokias atostogas, ar tai issiprasineti pastoviai, kad gryztu ir pabutu su mazaja. Nu man nepatinka tas chaosas.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#436763 Tai svarstyk variantus, galvok. O ką, mažoji nepabūtų sau kurį laiką? Arba šiaip dar vieną suaugusį įkinkyt?
Sprendimai atsiranda kai pradedi gromuluotis.

O hobiai neprivalo būti pastovūs. Tai ne kas kita, o būdas kitaip pradėti matyti pasaulį, jo formas, įgyti įgūdžių, patyrimų, kažką sukurti. Vienas pastobus hobis gali išreikšti polinkį, nukreipti link meistriškumo, kas yra išlavinti įgūdžiai nuolat praktikuojantis.