Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#334987 Tai kad nesugebu funkcinoti kaip zmogus. Uztruko dvi valandas kol sugebejau nuslinkti i dusa. Turiu milijona reikalu ir negaliu jiems susikaupt bei nesugebu parasyti plano. Net nesuvokiu nuo ko pradet kraut tasE. Is tu nervu nusidraskiau visas lupas.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335004 Ir dar tai kad sukaupus paskutines jegas ejau i knygyna o jis uzdarytas
ParašėDramaComedy
#335005 pikta kad per ta depresija ir vaistus viskas buvo taip poh kad rodos nebeleis man rasyt bakalaurinio nes menesiais neprisirupsiau net prasymo. amzinai viska atidelioju iki max..
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335020 Tuoj temoj mane uzkniso bus mani nikas paminetas... buvau kazkokiu budu issitrenkus socializuotis... atejau pirma, uzsisakiau limonado, isejau anksciau yz kitas ir sumokejusi yz pyraga ir vyna, savo pepsi pamirsau... :?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#335135 Mane suerzino šiandien dvi frazės mano adresu, kai pabandžiau pasiguost:
"Atsakyk sau į klausimą, dėl ko iki tokios būsenos priėjai..."
"Nusipirk knygą mylėk ligą pamatysi bus geriau"
Nežinau žmonės kaip moka taip guodžia, bet supykau.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#357901 Pribaigiau bėgimo batus . Pinigų nulis .
Ėdu plieną, užgeriu vytautu , tai gal ir sprendimą kokį rasiu . Pleeeet !
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Astro-Meška rašė:Žmogus, kuris vartoja rasistinius žodžius ir net nesupranta kad juos vartoja. :twisted:

Kai gulėjau Vilniaus respublikinėj gruodį, gulėjo universitetiniam skyriuj kartu su manim juodaodė iš šveicarijos. Tai prie kito paciento pavadinau juoduke ją. Tai tas visą likųsi mano gulėjimo laiką vadino rasiste už tai. Juokaudamas, bet vis vien užknisė :bloga dar galvojau, gal nelabai supranta lietuvių kalbą, nes minėjo, kad moka keturias kalbas, dar vardas jo nelietuviškas ir užaugo Rusijoj. Bet linkstu manyt, kad traukė per danty mane, nes besišypsodamas vadino.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437047 Šiandien supykau, kad apsirgusi esu šiuo metu. Tiek planų buvo... Ir sportuoti ir darbe daug ką nuveikti, o dabar bac... guliu lovoj. :evil
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437070 Tiek prirasiau ir atsijunge forumas vidury rasymo :evil
Laikykis,Meskut, sveik :heart
Ne siandien, vakar, iki pazaliavimo supykde vaistininkas, iki tol nebudavo problemu butent toje vaistineje, pamirsau perspet gydytoja, kad vaistai plokstelese po 25, ji israse 90, nes as geriu po 3dienoj, vaistininkas neperspejes isdave 75 - iki siol visada israsydavo skolos lapeli dar vienai plokstelej o db neparase :ubju tai maza to kad neuzteks, bet dar pazymeta kad uztenka iki 05-22, o kadangi raminami, tai gydytoja turbut ir negales anksciau israsyt :bloga
Nors susitariau kad parasysiu zinute kai baigsis.. :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437953 Prieš mėnesį įrengė pas mus kieme tarp daugiabučių stovėjimo aikštelę. Bet vėl grįžo su savo eskavatoriais ir burzgina dabar iš pačio ryto :bloga