Moderatorius: Astro-Meška

ParašėRasti
#438270 Hm...sudėtingas klausimas man. Paprasčiau atsakyti "ko nebijau".
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Anomaly rašė:Bijau sprendimo,kurį turiu priimti.Ir kuris drastiškai pakeis mano gyvenimą,bet deja nežinau ar į gerą, ar į blogą...Kaip apsispręsti?

Na jo, čia geras klausimas. Kažkodėl prisiminiau vieną knygą. "Kauliukų žmogus". Ten visai gera knyga. Bičas mesdavo kauliukus, kad ką nuspręstų. Ir įdomių ten dalykų jam gaudavos... Reiks vėl paskaityt. Jau išsitrynė bišk knygos siužetas. Pamenu tik, kad momentais žvengiau balsu. :green

Aš kai reik ką nuspręst visaip elgiuosi. Ir pastebėjau tik viena. Kad jei yra nuojauta bent kažkokia, kartais taip būna, nors ir atrodo tas variantas ne pats geriausias, bet jei kirba kažkur, kad gal reik tai rinktis, tai reik klausyti. :achtung Bet čia vėl gi man taip. Tavo situacija gali būt kitokia...
O, prisiminiau, dar galima artimiems žmonėms transliuot kas neramina dėl sprendimo pvz. ir būna, kad kitam žmogui pasakai. Ir aiškiau pasidaro ką daryt, nors kitas žmogus prtyli pvz. ;) Dar psichologei galima išsisakyt, jei eini pas ją. Nebūtina jos paklausyt. :achtung Tiesiog tas transliavimas kartais sustato man į vėžes.
Ai dar padeda, jei nenoriu kitiems transliuot, tai rašymas į dienoraštį. :roll:
ParašėRasti
Anomaly rašė:Bijau sprendimo,kurį turiu priimti.Ir kuris drastiškai pakeis mano gyvenimą,bet deja nežinau ar į gerą, ar į blogą...Kaip apsispręsti?

Jeigu "bijai" priimti tokios svarbos sprendimą, vadinas ne laikas jį priimti.
Sprendimai, kurie apverčia gyvenseną, turi būti priimami išlaikytai, šaltu protu, pasveriant galimybės.
ParašėRasti
zazule rašė:Dabar labai gerai jaučiuosi, grįžo noras bendrauti. Bijau, kad tai nebūtų paūmėjimo požymis, nes aš labiau intravertė esu. Anksčiau tas didžiulis noras bendrauti buvo prieš psichozės pradžią. Vaistus šiuo metu geriu tvarkingai.

Grižęs Zazule noras, mūsų dar nesiekė.