Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
maingirdas rašė:Su antrąja puse baramės ... :twisted: ( tik nevisada )

Ohhh turbūt smagus užsiėmimas :ubju :D

Aš nežinau ką aš veikiu su savo vaikinu , dažniausiai mes neveikiam nieko , bet jau dabar taip atrodo, nes nieko negaliu sugalvoti , kad kažką veiktume reguliariai .. Tačiau betkokiu atveju, kad ir ką veikiame , ar neveikiame mums labai gera vienas šalia kito būti :heart
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#349291 aš tai negalėčiau tiesiog BŪTI šalia, todėl ir neieškau aktyviai antros pusės. turiu aiškius reikalavimus, ką norėčiau veikti ir šiaip norėčiau pabūti vienatvėje kartas nuo karto. kaip kiti sugeba tiesiog vienas kito šalia pusę dienos gulėt, vienas velnias težino...
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Lifelover rašė:aš tai negalėčiau tiesiog BŪTI šalia, todėl ir neieškau aktyviai antros pusės. turiu aiškius reikalavimus, ką norėčiau veikti ir šiaip norėčiau pabūti vienatvėje kartas nuo karto. kaip kiti sugeba tiesiog vienas kito šalia pusę dienos gulėt, vienas velnias težino...

O kas čia blogo gulėt šalia? Ir kas per aiškūs reikalavimai? :D
Kai depresija blogai ir vienam ir su antrąja puse.. Tokia jau ta depresija.
Bet turėti šalia supratingą žmogų yra labai gera. Tik gal nereikia kelti reikalavimų ir aukštų kažkokių ambicijų. Tiesiog būti yra kartais tai ko reikia :heart
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#407578 Aš savo vyrą bandau prikalbinti žaist stalo žaidimą bet nesėkmingai. :achtung
Jis geimina kažkokį strateginį geimą mobiliam ir taip įsitraukęs, kad neina iškrapštyt. :death
Vartotojo avataras
Parašė Redikas
KunigaikštisMyškinas rašė:Aš savo vyrą bandau prikalbinti žaist stalo žaidimą bet nesėkmingai. :achtung
Jis geimina kažkokį strateginį geimą mobiliam ir taip įsitraukęs, kad neina iškrapštyt. :death

Aš mėgstu stalo žaidimus. Turiu keletą, bet irgi neturiu su kuo žaisti :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438566 Visą gyvenimą ieškau savo Sielos Dvynio, tos pamestos kažkur "antros pusės".Kol kas neradau, bet sąžiningai pasakius,tikrai per mažai pastangų dėjau, kad surasčiau.O gal ir visai nedėjau.Per daug pasitikėjau pasakymais, kad ieškoti nereikia-atsiras kai ateis tam laikas.Tai turbūt pats blogiausias patarimas, kokį tik galima duoti intravertui. :green
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438580 Aš tai negaliu pasakyt, kad vyras mano sielos dvynys. Per gerai jaučiu būtų. :D Nelabai kažką ir veikiam kartu. Anksčiau žaisdavome video žaidimus, bet dabar kažkaip nebe. :bloga Bėdavojamės dėl gyvenimo. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438583 O kai susipažinote,iškart supratai kad čia "tavo"žmogus ar tik po kurio laiko?nes vistiek jeigu 2 žmonės pasiryžta kartu gyventi tai turi būti,jeigu ne interesai,tai bent požiūris į gyvenimą ar kažkoks bendrystės jausmas,panašūs charakteriai būti?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Anomaly rašė:O kai susipažinote,iškart supratai kad čia "tavo"žmogus ar tik po kurio laiko?nes vistiek jeigu 2 žmonės pasiryžta kartu gyventi tai turi būti,jeigu ne interesai,tai bent požiūris į gyvenimą ar kažkoks bendrystės jausmas,panašūs charakteriai būti?

Ne, nemaniau, kad čia mano žmogus. Atvirai pasakius. :bloga Jis rodė dėmesį labai man, o aš buvau nepratus prie to nu ir papirko. :achtung Šiaip man žiauriai sunku buvo pradėti gyventi su juo. Ir šiaip aš galvojau, kad viena nugyvensiu visą gyvenimą. Galvojau, kas gali mane pamilti. :bloga Velnias žino kuo jam patikau. :achtung Ir pradžioj galvojom skirtis daug kartų. Bet kažkas sulaikydavo vis. Nu ir ką jau kokius 20 metų kartu gyvenam. :achtung Nors kartais pagalvoju, kad blem, viena gal geriau gyvenčiau. Bet turbūt normalu taip kartais pagalvoti. :) O šiaip apie skyrybas tai negalvojam jau. Tokia mini šeima: jis, aš ir šuo. :D Ir "kambariokai". :achtung Mano tėvai. Tą "kambariokai" iš kažkokio filmo pasivogiau... :achtung
Žodžiu, nebuvo jokių meilės istorijų man. Kažkokių galvos pametimų ir t.t.. Bet laikui einant atsirado ta bendrystė, apsitrynėm, supanašėjom, susibičiuliavom. :)