Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438708 Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys... :D
ParašėRasti
Astro-Meška rašė:Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys... :D

Astro-Meška, 2025 09 11, 03:08 neįmanoma dienos pradėti, jos neužbaigiant. 03:08 saulė nebunda. Mesk tą nors ir neišlaidų, bet tuščią ir bereikalingą užsiėmimą (žaidimus) ir nerk liūlia po kaldra.
ParašėRasti
#438722 Smagu, džiugu ir gerą, kad dieną pradėjau taip, lyg nebuvus toms negandoms, dėl kurių daug kartų esu čia pasisakius. Mane pasitiko tyluma ir ramuma.
Užsiregistravau pas Aldonos Julitos nurodytą gydytoją. Vizitas kitą savaitę, prieš pat atliekant galvos MRT. Ir tai guodžia, ramina smegeninę.
ParašėRasti
Rasti rašė:Smagu, džiugu ir gerą, kad dieną pradėjau taip, lyg nebuvus toms negandoms, dėl kurių daug kartų esu čia pasisakius. Mane pasitiko tyluma ir ramuma.
Užsiregistravau pas Aldonos Julitos nurodytą gydytoją. Vizitas kitą savaitę, prieš pat atliekant galvos MRT. Ir tai guodžia, ramina smegeninę.

Šiandien dirbu iš namų. Spėjau kiek ir bulvių parinkti, kiek paarta buvo. Vėjelis taip skatinančiai pūtė tam darbui. Turėjau ir pagalbininką - mylimą šunį. Jis atkasa, ko nepastebiu. Jis netingus: ir atneša ir nuneša ir atidaro ir uždaro ir pasirenka ko ir iš kur nori ir aibę turintis kitų savybių, kurios negali nežavėti. O bulvių derlius ne koks. Nieko nuostabaus - žemės lopas kasmet tik bulves mato.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Rasti rašė:
Astro-Meška rašė:Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys... :D

Astro-Meška, 2025 09 11, 03:08 neįmanoma dienos pradėti, jos neužbaigiant. 03:08 saulė nebunda. Mesk tą nors ir neišlaidų, bet tuščią ir bereikalingą užsiėmimą (žaidimus) ir nerk liūlia po kaldra.

Kodėl manai, kad jos neužbaigiau? :bloga Aš einu miegoti iki 20:00, dažniausiai apie 19val., keliuosi prieš dvi. Kaip ir mano vyras. Šiandien 04:30 jau buvau darbuke. Miegu mažokai, bet miegu kažkiek. Reik bent tuo pasidžiaugti. ;)
ParašėRasti
Astro-Meška rašė:
Rasti rašė:

Kodėl manai, kad jos neužbaigiau? :bloga Aš einu miegoti iki 20:00, dažniausiai apie 19val., keliuosi prieš dvi. Kaip ir mano vyras. Šiandien 04:30 jau buvau darbuke. Miegu mažokai, bet miegu kažkiek. Reik bent tuo pasidžiaugti. ;)
.

Maniau negali užmigti, nenutuokiau, kad busti reikia taip anksti. tada aišku: trečia valanda nakties - "pabudome ir kelkimės".
ParašėRasti
#438763 Lyti naktį pradėjo. Pavargo lieti tik prieš kelias minutes. Sušildžiau namus ir nosies kieman nekišu. Slegia dargana ir žvarba. Rudens, žiemos metu merdėju. Aš vasaros vaikas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#439404 Pažadino žadintuvas. :achtung Šiaip atsikeliu anksčiau nei suskamba žadintuvas kai reikia į darbą. Bet aišku pamiršau išjungt tą žadintuvą ir vakar vėliau gult nuėjau... Nu ir ką... girdžiu, kad kažkas groja, bet kol dašuto, kad čia žadintuvas... :bloga Vyras irgi nubudo. Na bet jam šiandien į darbą, tai nieko tokio. :green