- 2025 09 11, 03:08
Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys...
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Astro-Meška rašė:Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys...
Rasti rašė:Smagu, džiugu ir gerą, kad dieną pradėjau taip, lyg nebuvus toms negandoms, dėl kurių daug kartų esu čia pasisakius. Mane pasitiko tyluma ir ramuma.
Užsiregistravau pas Aldonos Julitos nurodytą gydytoją. Vizitas kitą savaitę, prieš pat atliekant galvos MRT. Ir tai guodžia, ramina smegeninę.
Rasti rašė:Astro-Meška rašė:Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys...
Astro-Meška, 2025 09 11, 03:08 neįmanoma dienos pradėti, jos neužbaigiant. 03:08 saulė nebunda. Mesk tą nors ir neišlaidų, bet tuščią ir bereikalingą užsiėmimą (žaidimus) ir nerk liūlia po kaldra.
Aš einu miegoti iki 20:00, dažniausiai apie 19val., keliuosi prieš dvi. Kaip ir mano vyras. Šiandien 04:30 jau buvau darbuke. Miegu mažokai, bet miegu kažkiek. Reik bent tuo pasidžiaugti. Astro-Meška rašė:.Rasti rašė:Astro-Meška rašė:Įsijungiau žaidimą "Lost Ark" ir rinkau mokokas saloj, kurioj buvo plokšti arkliai ir kažkokie kalakutai. - skamba kaipkliedesys...
Astro-Meška, 2025 09 11, 03:08 neįmanoma dienos pradėti, jos neužbaigiant. 03:08 saulė nebunda. Mesk tą nors ir neišlaidų, bet tuščią ir bereikalingą užsiėmimą (žaidimus) ir nerk liūlia po kaldra.
Kodėl manai, kad jos neužbaigiau?Aš einu miegoti iki 20:00, dažniausiai apie 19val., keliuosi prieš dvi. Kaip ir mano vyras. Šiandien 04:30 jau buvau darbuke. Miegu mažokai, bet miegu kažkiek. Reik bent tuo pasidžiaugti.
Šiaip atsikeliu anksčiau nei suskamba žadintuvas kai reikia į darbą. Bet aišku pamiršau išjungt tą žadintuvą ir vakar vėliau gult nuėjau... Nu ir ką... girdžiu, kad kažkas groja, bet kol dašuto, kad čia žadintuvas...
Vyras irgi nubudo. Na bet jam šiandien į darbą, tai nieko tokio.