Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Deode
#346182 Tingiu imtis dsrbo, nors žinau, kad reikia, kitą savaitę projekto atsiskaitymas :bloga. Tiesa pasakius mane gąsdina ta mintis, o norisi darbą padaryti kuo geriau. Dreba rankos ir nebežino ką toliau daryti. Ar man vienai įaip, nes mano komandos kursiokės netrupučio neskuba ir nepergyvena...o kad aš būčiau tokia rami
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#346184 Tai jos pasiims ir padarys pacia paskutine diena ir ta diena gal dar net neateis i paskaitas isviso, nes padaryt jom reikes. Mes irgi taip darydavom, nes jei pries savaite padaryt, pamirsti puse ka padarei, negalesi apgynt atsiskaitymo. Bet jei tas atsiskaitymas kur uz pusmeti ar baigiamas tai ten kliurku nepraleidzia. Gali pvz. is vieno sunkaus dalyko astuonetais kalt, o uz semestra kakuti teispausi, jei destytojui pavyks tave sukirst rastu ar zodziu :death
Vartotojo avataras
Parašė Ani
#353310 Tai pirma mano zinute ir net nezinau kodel ja cia rasau.
Bet apie tema. Nebesuprantu kodel as tingiu. Jau nebe diena ar savaite, jau kuri laika. Negaliu prisiversti nieko daryti. O suauges zmogus esu :( Siandien sedziu darbe ir visa diena narsau internete, nors darbo turiu iki soties. Bet galvoje tuscia, munciu nulis, net pirstai suakmeneje, sunku rasyti... ir kvepuoti sunku. Tokia busena, kad atrodo tuoj pravisksiu.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#368776 Kartais tiesiog patinka patingėt prie PC :), kai nesinori nieko imtis, ar tiesiog šiandien nenusiteikęs svarbiems reikalams ar darbams. Plius poilsis.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#381973 patoviai tingiu, na žinoma gal dėl to kažkiek kalta mano mityba nes arba aš nevalgau dienų dienas arba persivalgau , kazkosk apsurdas tas mano apetitas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438598 Atsikėliau gal prieš porą valandų ir jau tingiu. :achtung Tingiu net spaudimą pasimatuot, dantis išsivalyt ir vaistus išgert, bei susidėt savaitei vaistus į dėžutę. :bloga
Labiausiai tingiu dantis valyt. :bloga :redface
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#439521 Tingiu, nors atsikėliau anksti kaip ir pailsėjus. Nesijaučiu mieguista. Buvau išėjus į vaistinę ir šiukšlių išnešt. Nepavargau. Dabar kavą geriu. Reiktų prisėst padaryt logoterapinius pratimus balsui ir paskaityt knygas.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#440124 Reikia grindis iššluot ir dulkes apvalyti, bet tingiu. Dar reiktų naują anglų kalbos gramatikos skyriu pradėt šiandien, bet irgi tingiu.