Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438812 Skrandžio rūgštys gali kilti ne tik dėl padidėjusio rūgštingumo, bet ir dėl sumažėjusio.Reikėtų išsiaiškinti priežastį, nes vaistai gali dar labiau pakenkti.Pradžiai galima namų sąlygomis pabandyti su soda arba Heidelbergo testą pasidaryti(bet čia jau kainuotų)Aš pati su tais omeprazoliais buvau taip nusigydžiusi ir sutrikdžiusi visą organizmo mikroflorą, jog neatsistatė iki šiol ir neaišku ar atsisatys.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Anomaly rašė:Skrandžio rūgštys gali kilti ne tik dėl padidėjusio rūgštingumo, bet ir dėl sumažėjusio.Reikėtų išsiaiškinti priežastį, nes vaistai gali dar labiau pakenkti.Pradžiai galima namų sąlygomis pabandyti su soda arba Heidelbergo testą pasidaryti(bet čia jau kainuotų)Aš pati su tais omeprazoliais buvau taip nusigydžiusi ir sutrikdžiusi visą organizmo mikroflorą, jog neatsistatė iki šiol ir neaišku ar atsisatys.

Sakyciau labai panašu i gastritą sukeltą vaistų. Skrandžio gleivinės uždegimą. Tai kolkas reiketų pamažinti tas rūgštis kad pasaugoti ta gleivinę ir maistą atsitaikyt, kad būtų kuo švelnesnis. Turėtų praeiti per 3-4 dienas, jei ilgiau truks, tada reiks kreiptis i gydytoją :bloga
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#438821 Vakar jau jau geriau ant skrandzio buvo, daugiau visko valgyt galejau, mažiau to pilnumo jausmo jautes skrandyj ar grauzimo. Ir nakti truputi per miegus jauciau kad maudena bet tingejau keltis eit gert nuo rugsciu, uzmigau, vadinasi tikrai neblogai.
Man atrodo kad padejo vel reguliariai pradetas gerti omeprazolas. Nes kai buvo pirmi skrandzio skausmai, as ji vartojau, tada man praejo po keliu dienu, as jo ir nebegeriau, ir kai vel atsirado, vel pradejau ji gert 1xd is ryto, ir va 4 diena jau jauciasi, kad blokuoja tas rugstis, neprigamina tiek, maziau grauzia.
Zodziu, reik kolkas jo nenutraukt, koki menesi pavartot manau, kol skrandyj uzdegimas praeis. Jei vartojant omepa skausmai atsinaujins, tada jau kreipsiuos i seimos gydytoja. Nes jau busiu daug ka isbandzius.