Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438842 Aktualu ir man,todėl labai lauksiu atsiliepimų! Įdomu viskas, nes kiek skaitinėju apie jį,visiems lb skirtingai veikia.Bet linkiu, kad padėtų ir tiktų, be jokių šalutinių nesąmonių. :da
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438843 Aš tai truputį nerimauju jį gert, nes jis raminantis toks. Bijau, kad per daug neapramintų. :D Na ir kad spaudimą numuša, kad irgi per daug nenumuštų. Nes jį pakelt po to sudėtinga. :bloga Sakė gyd., kad vaikams neveikia spaudimo šis vaistas, o va suaugusiam gali. Tai va, kaip įdomiai.
Ir kad brangus velnias. Irgi neramina. :bloga
Ir dėl tų QT intervalų. Nes ir kiti vaistai, kuriuos geriu gali ilgint tą intervalą, tai žodžiu... Kad nesusisumuotų.

Aš jeigu į DS nuvarysiu 7d. spalio, tai dar kol užsakys ir kol pradėsiu vartoti, tai velnias žino kiek užtruks. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438853 Su tuo spaudimu įdomus dalykas,pvz.pas mane visą gyvenimą buvo ekstremaliai žemas,tik pradėjus gert Concerta pakilo galima sakyti iki normos ribos,(bet kartais aišku ir viršija,iki 140 tai tada jau negerai) Skaičiau, kad kartais Guanfacine skiria ir su stimuliatoriais, bet jaučiu tada širdžiai gali šakės būti...
O dėl kainos reikia optimistiškai nusiteikti-galbūt čia tas vaistas, kuris tau tobulai tiks.Man atrodo, dauguma žmonių pasirinktų išleisti daugiau €, su viltim, kad savijauta pagerės. :)))