Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436392 Taip, čia ilga istorija su tuo pavadinimu ir tuo, kad dabar tenka keistis. Kada nors papasakosiu. :)
Šiaip per daug negalvojau tiesą pasakius. :D Reikėjo vieno žodžio, kad trumpiau būtų ir norėjosi optimistiškesnio kažko. Tai tiesiog pirmas žodis toks kilo. :redface
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#436837 Gal kam teko iš Vilniaus autobusų stoties važiuot į santarų klinikas taksi? Įdomu kokie atstumai minutėmis. Google maps rodo, jog važiuot tektų apie pusvalandį.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436838 Panašiai ir gautųs apie pusvalandį, jei kamščių didelių nebus. Dar jei į Santaras varysi, tai reik anksčiau nuvaryt, nebent jau žinai ten viską... Nes yra ką paveikt, kol randi pirmus kartus. ;)

Šiaip dabar įvedžiau į bolt taksi tai rodo, kad 20 minučių važiuot. Siūlau įsivest Bolt app'są, nes jei gaudysi taksi autobusų stoty gali sumokėt nemažai. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#436965 Ačiū, Meška, už atsakymą. Vis dėlto tėvas nuvežė. Jau ruošiaus pati, susiplanavus buvau kokiais autobusais pirmyn ir atgal važiuosiu, skambinau klaust kiek bilietai kainuoja ir kurioj aikštelėj Vilniaus autobusų stoty važiuoja į ar per Uteną, kur gyvenu. Čia kad nebūtų reikę blūdint po aikšteles sugrįžus iš Santarų į stotį :achtung Ir pinigų jau buvau išsiėmus tiek autobusui, tiek taksui. O ir Santaros klinikose buvo ką paveikt. Pasirodo, jog tam korpuse, kur mano gydytojas gydo, rūbinė savitarnos tipo. Reikėjo per striukės rankovę perkišt prie pakabos pritvirtintą laidą su kištukų, pakabint striukę ant pakabos, kištuką prijunkt prie jam skirto lizdo, įdėt šalimais 1 euro monetą į "kišenėlę" ir užrakinti, o ant rakto pakabukas su numerėliu, nes pakabinimo vietos sunumeruotos. Buvo ką paveikt bent penkiolika minučių, kol radau žmogų, kuris man iškeitė 2 € monetą po 1 €, kad galėčiau striukę pasikabint. Tik koks šeštas žmogus sugebėjo padėt :achtung O atvykau į korpusą valanda ankščiau, tai nors nepavėlavau pas gydytoją.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#436977 Eina sau... Apie tą rūbų savitarną net nežinojau, kad taip būna. Kuo toliau, tuo linksmiau. Tuoj ir aš nemokėsiu niekuo naudotis kaip kai kurie senyvo amžiaus žmonės. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437932 Gal kam buvo atsiradęs galvos maudimas, išgėrus gėrimų, turinčių kofeino? Man jau kelias dienas kartojasi kiekvieną kartą išgėrus ir nesvarbu ar geriu kavą, kakavą ar arbatą. Praeina tik po valandos kitos... Ar gali būt, kad kertasi su vaistais? Geriu ketipinor 300 mg pailgintą 1 tabletę, haloperidol 1,5 mg 1 tabletę, ir artane 2 mg 1 tabletę. O gal dėl nepakankamo gryno vandens vartojimo?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437933 Man yra buvę, kad stresas + kava = galvos skausmas. Bet šiaip dabar galvoju, kad nebūna nuo kavos, kad būtent nuo kavos skaudėtų. Spėju, kad greičiau gali būti kaip sakai nuo vandens trūkumo. O dar jei kavos išgeri, kuri varo skysčius, tai ir gaunasi taip... O dar dabar tas tvankumas...
Halo ir quetiapine aš irgi gėriau ir kavą gėriau, bet galvos skausmų nebuvo. O Artane vaistų nežinau. :bloga
Aš asmeniškai dabar stengiuosi visad visur vandens turėti ir gurkšnoti. Gal ir tau padėtų. Yra dabar gražių gertuvių visokių, kokių tik nori. :redface
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437936 Meška, ačiū už komentarą ir už straipsnį. Gali būt, kad man tų elektrolitų ir trūksta, nes be galvos maudimo, buvo pastarąsias dienas ir fizinio silpnumo, nuovargio, virškinimo sutrikimų. Fizinio silpnumo atsiradimą linkstu vis nurašyt fizinio aktyvumo trūkumui ir persimiegojimui.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438354 Įmetu čia Rasti postą...
Rasti rašė:Gal bandyti reanimuoti puslapį aptariant kokį įvykį? Na, pavyzdžiui, kad ir tas Kaišiadoryse atsitikimas. Moteris vaiko atsisakė, o institucijos pričiupo ją ir atgal vaiką glėbyn įbruko.
Va ir temos pavadinimas: "meilė per prievartą". gal tokios temos ir buvo, man gi negalima susipažinti nuodugniau su portalo puslapčių skrynele, pavadinimu "labai slapta, nežiūrėti". Neieškokite tokio, jį išsigalvojau.

Gėda prisipažint, bet aš nežinau šios situacijos. Kažką antraštėse mačiau, bet nesigilinau. :bloga
Sudominęs gal labiau dalykas buvo tas penkiolikmečio bendraamžio nužudymas. Nors irgi labai nesekiau. Tik mačiau, kad daug po to iš psichologų visokių pasisakymų buvo... Ir ne tik iš psi-...
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#439305 Jei kas mėgsta pasiprekint knygų mažesnėm kainom, šią savaitę knygos.lt švenčia gimtadienį. Gimtadienio proga 5500+ knygoms iki 50% nuolaida. Tai pat vyksta rudenio išpardavimas iki 70% nuolaidos. Dar kaip visada yra pigesni knygų su defektais pasiūlymai, kartais galima tokių rast, kad kainuoja vos 3 ar 2 eurus. Dauguma nuolaidų baigsis po 5 dienų, bet buvau užtikus, kad yra kažkuriai kategorijai ar tai kažkurios leidyklos knygoms tik po 10 dienų nuolaidos baigsis, tik neatsimenu kokioms ir kokios nuolaidos joms.