Moderatorius: signs

Parašė fluoksetinas
#440268 Sveiki, vartojų paroksetiną (Arketis) jau beveik 7 metus. Taip norisi vaistus nutraukti, atsibodo būti panašiu į zombį - be emocijų, be jausmų. O klausimas, vos sumažinus vaisto dozę prasideda toks simptomas: judinant akis jaučia lyg elektros iškrova galvoje, ar prie akių (nesuprantu). Ar tai nutraukimo požymis?
Kartu su Arketis vartojų ir Spitomin (Buspironas). Dozės dienoje, Arketis - 20 mg. Spitomin - 10 mg. Man 26 metai...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#440277 Jau esu rasiusi, salutiniai - svorio prieaugis ir nuo amitryptiline baisiai dziustanti burna.
Taciau, ligonineje per du metus gulejau du kartus, tik grizusi i gimtaji miesta ir dabar vasari krizese, kai iki tol - budavo ligonines kas du, tris menesius :bloga :heart
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#440278 Taip ir neparašysi. Vaistus vartoju nuo 2008 metų. Ir man svorį priaugino. Ir miegas neįdealus su jais. Gal reik anksčiau keltis :bloga kas gerai, tai įkirias mintis apramina. Atpalaiduoja. O dėmesio koncentracija sutrikusi nežinia nuo ko: ar nuo vaistų, ar nuo ligos
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
fluoksetinas rašė:Sveiki, vartojų paroksetiną (Arketis) jau beveik 7 metus. Taip norisi vaistus nutraukti, atsibodo būti panašiu į zombį - be emocijų, be jausmų. O klausimas, vos sumažinus vaisto dozę prasideda toks simptomas: judinant akis jaučia lyg elektros iškrova galvoje, ar prie akių (nesuprantu). Ar tai nutraukimo požymis?
Kartu su Arketis vartojų ir Spitomin (Buspironas). Dozės dienoje, Arketis - 20 mg. Spitomin - 10 mg. Man 26 metai...

Labas. Tai vadinama "Brain zaps". Daugumai žmonių taip būna kai mažini Paroksetiną. Tas jausmas kai elektros šokas duoda per akis su laiku praeina. Po truputi mažink ir tas jausmas dings po daug laiko.
Taip tai nutraukimo požymis.
Man pačiam šitą teko išgyventi nutraukinėjant Paroksetiną.
Kaip dabar sekasi ? :warm
Vartotojo avataras
Parašė despair
#440349 Tikrai pradėjo jaustis geriau, ypač kai gėtriau amitriptilininą, tačiau teko nutraukti, nes ties 175mg tiesiog nepernešiau šalutinių. Na, o kas liečia naktinius vaistus, mirtazapiną ir kvetiapiną, tai tiesiog susitaikiau – geriau burbulass būsiu, nei bemiegės naktys.