Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#38307 vaikinai ir horacijus :bloga nu as tyliu :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
sarlota123 rašė:vaikinai ir horacijus :bloga nu as tyliu :D

Siaip cia buvo pokstas, jei ka... apie vaikinus.... nereikia visko isversti tskant i ka tais tokio zydro... =)
Parašėnemo
#38314 o ką, žydra spalva dabar madinga ir subtili =) Nesigink, nesigink B)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38422 ką tik pažiūrėjau donnie darko. esu labai sukrėsta. atpažinau save pagrindiniame herojuje.
Parašė autumn
Agni rašė:ką tik pažiūrėjau donnie darko. esu labai sukrėsta. atpažinau save pagrindiniame herojuje.
Nuostabus filmas. Vienas mano mėgstamiausių.
ParašėBegaline
#38486 donnie darko geras. o mes tik su vyru paziurejom black sheep.
tai tokia nesamone, kad griuk negyvas :D o imdb.com visai neblogai ivertintas. na, suprantu del ko - jeigu traktuojant ji kaip siaubo komedija... galbut toki ir norejo padaryt. bet tada galejo buti daugiau komedijos. o dabar nei pienas, nei arbata. zodziu, nesamone. nes pvz, kai ziuri siaubo komedija, tai ten iskart viskas aisku. o dabar atrodo, kad norejo sukurti rimta siaubo filma, bet paskui patys pamate, kad nesamone iseina, tai nusprende, kad bus gerai ir siaubo komedija :D tai ir isejo kazkoks nesusipratimas. nebent priskirti prie tokiu, kad toks prastas, kad net juokingas.
o idealiausias siaubo komedijos pavyzdys tai Shaun of the Dead. gera jumoro doze :super rekomenduoju paziuret ;)

nu paziurejau apibudinima. akurat comedy/horror. nu o siaip tai slamstas
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#38585 apie juodas avis aš irgi girdėjau tik blogus atsiliepimus.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#38606 "Sutrikusi mafija" :D dabar žiūriu. apie mafijozą, sergantį depresija :Super:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#40162 Almodovaro "Viskas apie mano mama"
vakar ziurejau. blioviau pabaigoje :)

ir siaip dabar galiu parsisiusti nemazai geru filmu, nes Andrius man idejo i kompa padoria siuntimosi programa :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#44073 ech Almodovaras... :heart
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44516 Pasižiūrėjau Leon. turėjau gerą laiką, bet į kino gurmanams jo nerekomenduočiau. apskritai luc bessono nelaikau geru režisierium. jis tiesiog geras popsistas. ir šis filmas tradiciškai perkrautas detalėmis ir jausmais. siužetas labai primityvus. pabaiga tipiškai tradicinė. tiesa puiki aktorių vaidyba kažkiek pataiso filmo kokybę. anyway, kam visi tokie dalykai nė motais, būtinai pažiūrėkit, turėtų patikti. lengvas laisvalaikio filmas apie samdomą žudiką.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#44518 dar pažiūrėjau nuodėmės užkalbėjimas. labai patiko. manau, kad dauguma tų, kurie sako, kad filmas prastas, tiesiog yra nepajėgus suvokti jo gilumo. nors aišku aktorių vaidyba tikrai prasta. tradiciškai lietuviškai perdėtai teatralizuota.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#44526 tai del to, kad jie visi yra teatro aktoriai, kino aktoriu Lietuvoj geru neparuosia, ner kam...
ParašėBegaline
#46210 kas ziures siandien "Mergina su trukumais" per elenka? as. turbut bus 3 kartas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#46214 as labai noreciau, bet jauciu nesulauksiu :((