Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
Phurriz rašė:
Ramunyte rašė:Gal asmeniskai dar galima purriz susisiekti,susirašyti?

Parašiau jums.

Ačiū,atrašiau.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Ramunyte rašė:
Phurriz rašė:
Ramunyte rašė:Gal asmeniskai dar galima purriz susisiekti,susirašyti?

Parašiau jums.

Ačiū,atrašiau.

Negavau žinutēs, o kaip jums sekasi su Clozapinu ?
Parašė Ramunyte
#440835 Labas,gal jum pilna atmintine man taip buvo,istryniau tada gavau jūsų zinute.Nesuprantu ir cia negaliu parasyti,kolkas neblogai vyksta monoterapija nuimant kvetapina,leponex doze 150mg.
Parašė Ramunyte
#440836 Apetitas taip pradzioj padidejo,dabar stabilizuojasi,kai pilnai suveiks leponex tikiuos atstatysim svori nes priaugo kazkiek,bet dabar kaip ir nieko nors dar stebesim.pagrinde dabar del šlapimo ir svoris buvo.Del slapimo kaip ir geriau ptiu priu jau.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Ramunyte rašė:Labas,gal jum pilna atmintine man taip buvo,istryniau tada gavau jūsų zinute.Nesuprantu ir cia negaliu parasyti,kolkas neblogai vyksta monoterapija nuimant kvetapina,leponex doze 150mg.

Kaip aš senai šitam forume, pažėjau senas žinutes tai yra žinučių prieš daugiau nei 10 metų :kutikuti Seniau šitas forumas buvo labai aktyvus ir buvau susiradęs čia draugų su kuriais iki šiol bendrauju realybėje, netgi turėjau merginą iš šio forumo :warm
Gaila, kad šis forumas nebetoks aktyvus. Galvoju sukurti telegram grupę kur galėtume visi kartu bendrauti apie vaistus ir ligas ir kaip jaučiamės.
Pamenu prieš 15 metų ieškodavau informacijos apie vaistus knygose, googlėje, forumuose, o dabar viską lengva rasti tiesiog paklausus chat gpt.

Tikiuosi jūsų sūnui bus gera savijauta su Clozapinu, man nuo Clozapino tikrai buvo gera savijauta. Vienintelis vaistas kuris tikrai man padėjo. Neužilgo gryšiu prie Clozapino ir aš, nes savijauta kurį laiką nėra labai gera!

Svarbu stebėkit cukraus kiekį kraujyje, jei padidės nusipirkite berberino papildą.
O kas kiek laiko paskyrė darytis kraujo tyrimą ? Kas mėnesį ?
Širdies pulsas nepadidėjo ?
Kaip aplamai savijauta ?