Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#365 siandien as po perkunais pagaliau issveisiu priskretusia orkaite o tai jau savaite ruosiuosi :roll:
ParašėBegaline
#375 parasyt ta fakin laiska ir ne gramo i burna neisidet. ai, ir dar kalna bliudu suplaut.
ParašėLiepa
#377 niu, dar vieną sau sugalvojau, bet labai jau sunki ji man bus - negerti šiandien alaus.... :?
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#401 Vakar nėjau į jokius forumus, bet nepasimokiau irgi, nors tai buvo tikslas. Rrr.. Šiandien susigalvojau dar vieną sau paliepimą, valanda forumams (jie man siaubingai daug laiko suvalgo) per dieną, kol nepasibaigs paskaitos (čia savaitė tik, ar dvi).. Dar užduotis, pasakyti sužadėtiniui, kai grįš, kad jį myliu :oops:
ParašėBegaline
#420 velnuva, dar prisiminiau, kad verkiant reik žiurkėnui pjuvenas pakeist
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#421 kaip daug jūs sau užsikraunat... aš savo mankštelės nepajėgiau padaryt, bet pasiklojau lovą ir išnešiau šiukšles ir neplautus indus iš kambario.

kita užduotis - neverkti
ParašėBegaline
#427 neimti nė gramo į burną - susimoviau ties šituo. grįžo vyras. su spurgom. nei aš valgyt labai norėjau, nei ką. viskas iš abžoriškumo. dabar moralinės pagirios...
Parašė Aqua
#430 Norėčiau iškelti sau tokį uždavinį - nesėdėti betiksliai prie kompo iki išnaktų, o eiti miegoti arba paskaityti knygą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#431 vistiek verkiu. tiek to, kita uzduotis - issiverkti
ParašėSandra
#440 As siandien pasielgiau nesaziningai :oops:
pirma atlikau uzduoti, o paskui, galvoju, jei atliksiu - uzrasysiu. Tai va. Susitvarkiau spinta, susidejau tik dabar vasarinius batus, rubus, issitraukiau zieminius batus, pirstines ir pan. Jega! Gerai jauciuosi. Tikrai darbas gydo. O fainiausia, kad darbas uzveda - lekiu dar ir knygas susitvarkyti...Dar isigijau tokia papke, i kuria segu ivairias brpfiuras, informacinius lapelius, idomius staipsnius, tai mano uzduotis - perziureti ir ja. Ryt skiriu sau uzduoti - uzsiregistruoti pas gydytoja, nes jau visa men. vilkinu. Geda.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#448 Šiandien aš neišgersiu nė viena tablete daugiau, nei paskirta. Šiandien aš pabaigsiu megzti šaliką. taškas.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#494 dar nebaigiau, bet jau nedaug liko. baigsiu butinai siandien, sivakar. visus filmus paziuresiu megzdama...
rytojaus uzduotis - joga ryte. labai sveika visapusiskai. vietos cigaretes ir kavos, bent jau pries tai...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#514 Įsipareigojimo neįvykdžiau, bet įvykdysiu kai suvirškinsiu obuolius ;)
Tai ką, merginos, nieko nedirbam? ;)
ParašėLiepa
#515 dirbam dirbam 8)
aš būsiu šiandien rami, neverksiu, nepasiduosiu provokacijoms sukelti man kaltės jausmą be pačios kaltės :D
ParašėSandra
#552 As susirasiau nenudirbtu darbu sarasa. Gavosi apie 30 darbu. Butinai po kelis ju atliksiu. Siandien: po metu laiko nunesiau auskariukus juvelyrui pataisyti, nuejau i baznycia, nusipirkau plaukam kauke, kurios ruosiausi pirkti visa menesi, pasikaliau batu kulnus, skambinau gydytojai, deja reiks persiregistruoti.