Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2860 atrodo. bet kartais jis man priekaištauja, kad mes niekada nieko neveikiam kartu. ir tai tikra tiesa.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#2862 na, mano tėvai irgi niekada nieko neveikdavo su manim. net neapkabindavo niekada ir ant kelių nepasisodindavo. nematau čia jokio sektino pavyzdžio, nieko gero iš to neišėjo kaip matom. todėl aš visada už tai, kad skirtume kuo daugiau dėmesio savo vaikams. kad ateity jiems nereikėtų tokių klubų įkūrinėti...
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:atrodo. bet kartais jis man priekaištauja, kad mes niekada nieko neveikiam kartu. ir tai tikra tiesa.

girdejau, kad vaikai taip sako, nors tevai ir uzsiimineja su jais. o kad tu nieko neveiki kartu su juo tai netiesa. kiek jus stebejau, tai normalus santykiai pas jus. Aisku, viena kita pramoga susigalvot kartu niekada nebus per daug.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2875 manai, normalūs? argi aš visą laiką nesistengiu juo nusikratyt, ištisai nerėkiu, visiškai nesirūpinu ir t.t.?
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:manai, normalūs? argi aš visą laiką nesistengiu juo nusikratyt, ištisai nerėkiu, visiškai nesirūpinu ir t.t.?

nu nepastebejau... tu turbut labai pervertini savo neigiamas savybes :D
kiek mano draugu turi vaikus, o turi jau praktiskai visi :roll: , tai situacijos pas visus analogiskos. tai nestebini, nestebini
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#3104 einu su sunum ''puzle'' sustatyti,truputi per sunkia nupirkom vienas nesusidoroja-tikiuosi bent kelias sudesiu :oops:
ParašėSandra
#3597 SU DUKRA STATEM PUZLE, LIETUVOS ZEMELAPI, NELENGVAS TOKS, BET PATIKO...... :D RAMINA....
ParašėSandra
#3787 PABAIGEM PUZLE IR DAREM KALEDINES ATVIRUTES, ATSIGAVINEJU :D
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#3794 Zaidem Monopoli ir vaikas laimejo :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#3960 pradėjau šnekėtis su tėvu. tiesa, jo iniciatyva, bet vistiek.
ParašėSandra
#4010 VAIKUI NETUREJAU JEGU, PASAKIAU KAD BLOGA, AI, TIESA TRUPUTI PAZIUREJAU KAIP SKAITO....
ParašėSandra
#4530 SU VAIKU, STATEM KELIA...DIEVE, SIS SAVAITGALIS BUVO SUNKUS, O VAIKAS I AKIS LINDO, O AS NOREJAU TIK LOVOJE BUTI....KAIP NOREJAU, KAD KAS JA PAIMTU....KAIP KARTAIS SUNKU SKIRTI DEMESIO VAIKUI, KAI NORI TIK PO KALDRA BUTI, O JI LENDA, LENDA, LENDA...PRIEKAISTAUJA....KAIP SAZINE GRAUZIA...TADA PRADEDU REKTI: O MAMAI, TAI NEGALI NIEKADA BUTI BLOGAI? TIK SOKDINI IR SOKDINI? ...ZINAU, KAD BLOGAI DARAU, BET KARTAIS TAIP NORISI VIENAI PABUTI.....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4679 Liepa, nemanau, kad reikia dazniau skambinti :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#4746 vakar pasiėmiau vaiką iš daržo anksčiau ir išvažiavom į miestą pasivaikščioti. paskui labai daug skaitėm.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4886 patikrinau pamokas!!!!! tiksliau tik matematik1, bet tai jau pasiekimas, nes beveik niekada nesu to dariusi.