Moderatorius: signs

ParašėBegaline
Melisa rašė:kai jį geriau, nenorėjau mylėtis. visiškai. todėl jį man pakeitė.

man taip pat buvo + nieko nepadejo... bet gali buti, kad 'nenoras' atsirado nuo sulpirido, nes tada kartu ji geriau, o prie sulpirid akcentuojamas toks salutinis poveikis. nu ir dar truxal
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#29550 As 2 diena geriu Seroxat bet pries tai geriau 3 metus su pertraukom dviem, viduriuoju ir per 2 dienas valgyt nesinori, dar geriu Lexotanil nes panikos dabar nevaldomos 3 kart dienon geriu po puse.
Kam budavo viduriavimas? Daktaras sake jei nepraeis po 7 dienu keisti reiks vaistus... Ir sirdies permusimai pasitaiko...
Vartotojo avataras
Parašė tweety
#46071 Aš jau kokias gal 3 savaites geriu, viduriavimo nebuvo, bet valgyt noro ir jokio.
Šiaip dar norėjau paklausti nuo panikos kiek miligramų geriat?
Man pradžiai paskyrė 20 mg, kad organizmas adaptuotusi, o aš be Xanax'o nebegaliu, nes nuolatinis nerimas, kai jau visai blogai leidžiuos Relanium... Manau tai neišeitis, negi reikia tempti gumą mėnesį, kad padidinti dozę, nes ši kaip drambliui bambonkė.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#46304 gėriau kažkada. lyg ir veikė, tačiau visiškai užmušė norą mylėtis. tad paprašiau šį vaistą pakeisti kitu.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#46323 O kai pakeite ,pasikeite situacija? :roll: (klausiu todel ,kad man sekso visiskai nebereikia,pasidare net kancia ji daryti)
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#46334 Man tai normaliai su sexu tik orgazma ilgiau reikia laiko pasiekti bet moteriai i nauda :D
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
oksana rašė:O kai pakeite ,pasikeite situacija? :roll: (klausiu todel ,kad man sekso visiskai nebereikia,pasidare net kancia ji daryti)

kai išrašė wellbutriną, tai ojojoj, galėjau tai daryti ir daryti... :D tuo metu dar cypralexą gėriau. bet kadangi silpnai keitėsi situacija su depresija, tai pakeitė į kitus vaistus (cymbalta). tai vėl nenorėjau, o ir apetitas šoktelėjo kaip reiiant, priaugau 5 kg... dabar vėl pakeitė. Į elontrilį (tai naujas wellbutrinas), bet kažkaip nelabai su sexu, nelabai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė tweety
#46368 Man tai labai gerai, kad norą atmuštų, nes vyro neturiu... :D

Beja pastaruoju metu pradėjau prakaituoti, čia įdomu ar nuo vaistų šalutinis poveikis, ar nuo ligos kai nerviukai nebelaiko?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#46369 as irgi prakaituoju kaip sernas. cia vaistai
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
Medeja rašė:as irgi prakaituoju kaip sernas. cia vaistai

As kaip kada naktim dazniausia
Vartotojo avataras
Parašė tweety
#46375 Tai jeigu sukelia prakaitavimą nuo 20 mg, kas bus pakėlus iki 40 ar 60? Būsiu kaip "sneguračka" vasara, maždaug nekreipkit dėmesio aš tirpstu... :kewsas
Parašė Forgiven
#92759 As geriu "Rexetine", ta pati veiklioji medziaga kaip ir "Seroxato". Pasiskaiciau http://seroxatsecrets.wordpress.com ir issigandau. Ar is tikruju taip sunku mesti ir tokie baisus salutiniai veiksniai, liekantys visam gyvenimui?.. Gal yra cia gerusiu ir metusiu?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#92779 aš manau taip:
1. neimanoma žinot ar kas lieka visam gyvenimui, nes vaistas dar per jaunas.
2. visi AD pasižymi didesniu ar mažesniu šalutiniu poveikiu.
3. kai kurie AD kai kuriems netinka.
4. dazniausiai yra sunku nutraukti bet kokiu AD vartojima.
5. sunki depresijos forma nėra išgydoma liga ir tokiems, kurie geria AD 11 metu reiketu nusileisti ant zemes ir nustot svaigti, kad nenoriu gerti vaistu visa gyvenima.
6. kiekvienas turi teise rinktis ar kest depresijos dziaugsmus, ar rizikuot ir gert mazai istirtus ir galimai pavojingus vaistus.
Parašė Forgiven
#93187 Vienu zodziu, bet kuri lazda turi du galus... Tenka su tuo susitaikyti. Ir apskritai, turbut kuo maziau domiesi pasaliniu poveikiu, tuo maziau jis ir pasireiskia. Nes kitaip daug ka sau isikalbeti galima..
Vartotojo avataras
Parašė rugpjūtis2006
#95043 netiko man seroxatas. per daug pasaliniu visokiu sukele.