Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Kal-el
Tomash rašė:
Inga D rašė:Gal jau buvo minėta nepastebėjau, vakar pažiūrėjau antrą kartą.
Adomo obuoliai.
as ta filma cia pastoviai mineju tik nieks nenori jo ziuret :D o seip nerealus filmas, man sitas filmas labiausiai patiko is ziuretu kino teatre :super

Aš vos perskaičius tavim patikėjau ir siunčiuos :flo
ParašėTomash
#46253 malonu girdeti =) tikrai nenusivylsi :jap
Parašė Kal-el
#46256 Dar didesnė šventė, net lietuviškus titrus gavau :super
ParašėTomash
#46257 o tai isvis dziugu, is kur siunteis jei ne paslaptis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#46261 aš jau turiu. apie ką jis?
ParašėTomash
#46267 Geriausiu praėjusių metų Danijos filmu pripažinta komedija jau užkariavo daugelio pasaulio šalių žiūrovų simpatijas ir labai sėkmingai buvo rodoma Toronto, Marakešo, Maskvos, Varšuvos bei kituose tarptautinio kino festivaliuose. Tris svarbiausius Danijos kino apdovanojimus "Robertus" iškovojusį filmą režisavo labiausiai kino versle besireiškiantis šios šalies jaunosios kartos kino kūrėjas, scenaristas ir aktorius Andersas Thomas Jensenas, kuris savo įspūdingą karjerą pradėjo "Oskaro" premija už geriausią trumpo metražo filmą "Rinkimų naktis" (1998 m.). Būtent jo plunksnai priklauso gerai žinomų daniškų filmų "Vilburas nori nusižudyti", "Broliai", "Mifunė", "Atviros širdys", "Karalius yra gyvas", "Žalieji skerdikai" scenarijai. Balandžio mėnesį 34-erių metų gimtadienį švęsiantis Andersas Thomas Jensenas buvo nominuotas Europos kino meno akademijos premijai už juodosios komedijos "Adomo obuoliukai" scenarijų.

Adomas Pedersenas yra neonacis, rasistas ir skinhedas. Už praeityje padarytus sunkius nusikaltimus jis atsėdėjo kalėjimuose, bet laisve gali mėgautis tik lygtinai. Vyrukas privalo gyventi Danijos provincijoje įkurtoje bažnyčioje kartu su kitais keturiais įvairaus plauko atgailautojais. Juos prižiūrintis keisto charakterio ekscentiškas kunigas Ivanas geranoriškai pasiūlo Adomui pasirinkti labiausiai patinkantį ir visuomenei naudingą darbą. Kai šis pernelyg nesivaržydamas nusprendžia iškepti obuolinį pyragą, tai humoro jausmo neturintis šventikas paskiria jam saugoti kieme augančią obelį ir kantriai laukti kol prisirps obuoliai.

Linksmame, politiškai nekorektiškame, nenuspėjamame, šiek tiek šokiruojančiame, religinėmis idėjomis ir absurdiškomis situacijomis praturtintame filme vaidina geriausių Danijos aktorių rinktinė Ulrichas Thomsenas, Nikolajus Lie Kaasas, Paprika Steen, Madsas Mikkelsenas ir Nicolas Bro.
Parašė Kal-el
Tomash rašė:o tai isvis dziugu, is kur siunteis jei ne paslaptis

Iš DC++, aš jau baiginėju, padariau pertrauką - man tai yra siaubo filmas. :oops:
ParašėTomash
#46270 as manau filmas tikrai patiks, nes yra superinis, Manigrivettei rodziau, jai labaai patiko
Parašė autumn
#46398 Seniai noriu šito filmo, bet neturiu, iš kur gaut ;(
Vartotojo avataras
Parašė Dead
#46781 American History x , cia drama tokia , su liudna pabaiga..
Ir American Beauty kazkas panasaus i ta pirmaji xD
ParašėTomash
#46785 Ziedu valdovas Goblin Edision
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#46789 dee, parasyk man i skype, kuria diena, atsiusiu.
Parašė autumn
#46790 Siųstų pusę metų... Internetas šūdinas čia. Labai gaila...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#46795 manau, kad per nakti atsiustu.