Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#471 http://www.medicine.lt/index.php?pagrid ... strid=2556

ar esate ka girdeje?

as pastebejau, kad man labai stipriai dreba rankos, bet jos dreba visa laika. dabar isgeriau kavos ir isvis ziauriai blogai pasidare, rankos dreba, sirdis permusa, pykina, ikaliau diazepamo. cia tikriausiai nelabai susije dalykai, nes parasyta, kad serotonino sindromas issivysto po keliu minuciu isgerus tablete, o as jas geriu rytais.
bet ar jums yra teke susidurti su panasiais reiskiniais? nemanau, kad mano atveju tai susije su spaudimu, nes spaudimas pas mane buna per zemas.
ir sitas kartojasi jau ne pirma karta. pastebejau, kad nebegaliu gerti daugiau kaip viena puodeli kavos i diena. ar tai gali buti kip nors susije su antidepresantais? kol ju negeriau kava man isvis jokio poveikio nedarydavo.
ParašėBegaline
#473 gal ir gali. žinau tik, kad man pirmą menesį geriant seroxat drebėdavo rankos. o kava tai apskritai nerimą didina. bent jau man. kaip jinai su šiuo sindromu susijusi, tai nžn :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#476 gal ir nesusijusi.
Parašė Aqua
#484 Man pradėjus vartoti Zoloftą buvo panašūs reiškiniai: pykinimas, širdies permušimai, rankų drebėjimas ir didelis nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#485 o po to praejo? zoloftas man rodos irgi tas pats sertralinas.
Parašė Aqua
Agni rašė:o po to praejo? zoloftas man rodos irgi tas pats sertralinas.

Taip, sertralinas. Vartojau jį keliais periodais, seniau tie reiškiniai praeidavo, paskutiniuoju metu kai vartojau,per dvi savaites nepraėjo, kalnais ryjau trankviliantus ir Zoloftą nutraukiau.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#492 man taip nuo fevarino. dabar as jo negeriu jau kelias dienas ir labai keistai svaigsta galva... meto i sonus, visokios nesamones. ryt einu pas terapeuta pasitarti, poryt pas poliklinikos gydytoja, nu kazkaip issispres. trankviliantus irgi ryju kalnais. menesio planas - sumazinti iki minimumo
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#508 merginos, tai ka rasot panasiau i salutinius poveikius...

man buvo, vartojant gal 7 kartu paskirtus psichotropinius vaistus (toks saraselis nemenkas buvo, tarp ju 2 ad - berods maksimaliom dozem seroxatas su wellbutrinu ar remeronu ot nepamenu tiksliai, pora neuroleptiku ir kazkas is bendzodiazepinu plius cyklodolis...

tai va viena diena nepaverciau liezuvio, drebejau visa (siaip visad dreba rankos kaip salutinis poveikis, bet tada net purte... vyzdziai buvo vienas mazas kitas per visa aki, nieko negalejau suvalgyt, svaigo labai galva, buvo nepasakomai silpna. Nusoboginau iki psichoterapeutes, sedau ir negalejau ne zodzio istarti, ta pakviete kolege i mane paziuret ir abi iskart iskviete greituske... vienzo lazdynu umiu apsinuodijimu skyriuje atpumpavo per savaite.
Parašė vataip
#4717 ziauru, idomu kiek mg suvartojai... cia juk ne saldainiai.. o psichotropiniai vaistai kurie manyciau kad dar ir nera iki galo istyrineti:)
Parašė nike0104
#4771 Kai man pradeda drebeti rankos,o ir visas kunas,rodos, tirta,kai nebepagaunu minties kas ka sako ir pradedu pamirsti banko korteles bankomate,tada suprantu,kad laikas pas gydytoja.Puolu po kojom ir maldauju,kad priimtu.O kava tai tikrai stipriai didina depresija.
Vartotojo avataras
Parašė neklauzada
#16489 man tokio dalyko nebuvo, tikekimes niekada nepasitaikys. Rankos dreba tik susinervinus, o paskutiniu metu nervu netruksta. Kartais va sirdis spurda labai, tada pananginas- geriausias gelbetojas.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#37870 vaje, perskaičiau nuo ko gali kilti tas sindromas ir išsigandau... po to kai padarysiu skydliaukės hormonų tyrimus (jei jie bus geri) pradėsiu gerti litį... jau dabar bijau pradėti... nes vien nuo kavos puodelio man taip būna ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#38056 Isgeriau kavos nu sakes rankos dreba nerimukas tai daugiau negersiu, galvojau serotonino sindromas bet ir red bull geres tai manau ne :D :D
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#38261 buvo vidutinio sunkumo serotonino sindromas nuo amfetamino man, tai galvojau, kad mirsiu.

o lengvas būdavo kai tik pradėjau alventą vartot.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
ZNS rašė:buvo vidutinio sunkumo serotonino sindromas nuo amfetamino man, tai galvojau, kad mirsiu.

o lengvas būdavo kai tik pradėjau alventą vartot.

Su kuo ta amfa maisiai?