Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#3728 aišku pasišnekėk
ParašėSandra
#3764 man pradzioje irgi 'atmintis" slubavo, paskui praejo, gal cia tokia adaptacija....
O cipralexa labai daug kas giria, man tikrai padeda :D
Parašė nike0104
Sandra rašė:As geriu Cipralex, 15 mg. doze. Man padeda, nejauciu jokiu salutiniu poveikiu. Bent man tai nei svoris auga, nei kas kitas darosi...Ar yra dar gerianciu?

As vartoju si vaista jau seniai.Man ji skyre tada,kai pasakiau,kad nuo kitu vaistu svoris auga.Siaip vartodama juos jauciuosi normaliu zmogum :D
Parašė nike0104
Sandra rašė:Matyt reikia juos LABAI ilgai gerti, puse metu minimumas, dar galima lengvai atkristi..

Man juos visada skiria pusei metu,nes per ta laika pradedu gerai jaustis(visas blogumas dazniausiai prasideda rudeni).Tai va,per ziema geriu vaistus,per vasara bunu normalus zmogus,o rudeni viskas is naujo...ir taip jau 7 metai.
Parašė nike0104
oksana rašė:Ar nuo cipralexo gali pblogeti atmintis-galva tokia tuscia mane net gasdina,visiskai nieko negaliu isiminti

Tai jau tikrai tai greiciau nuo depresijos,o ne nuo vaisto.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
nike0104 rašė:
Sandra rašė:Matyt reikia juos LABAI ilgai gerti, puse metu minimumas, dar galima lengvai atkristi..

Man juos visada skiria pusei metu,nes per ta laika pradedu gerai jaustis(visas blogumas dazniausiai prasideda rudeni).Tai va,per ziema geriu vaistus,per vasara bunu normalus zmogus,o rudeni viskas is naujo...ir taip jau 7 metai.

o nenorėtum jų pagerti ištisai - be pertraukos? tada gal atsistatytum?
beje - ar nenorėtum prisistatyti ir papasakoti apie save, kraštiete, va čia http://www.depresijosklubas.lt/viewtopi ... 9&start=45 ? :)
Parašė nike0104
#4718 Atmintis suslubuoja,apatija atsiranda tikrai ne nuo vaisto,o nuo depresijos.Siuo metu nevartoju vaistu,bet jau jauciu,kad tuoj reikes... :roll: Jau pykstu,kodel saule nesviecia,nebeidomu,kaip vaikui mokykloje sekas,bendrauti su zmonem darosi sunku... :oops: Manau reikes registruotis...tik va gydytojas keisis,nes manoji isejo i ligonine dirbti.Noreciau jusu paklausti,kaip su jumis bendrauja psichiatras,ar klausia ko nors,ar pataria,nes manoji tai tik receptus rasydavo :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4720 ui. tai tu pas šateikienę buvai. man tas pats. dabar diktanas. jokiais būdais neik pas jį. geriau jau tada privačiai. arba girdėjau, kad jam pinigų reikia duot. aš sakiau, daugiau nebeisiu pas jį.
Parašė nike0104
#4725 Aciu,AUmba,jau prisistaciau ir ten.
Parašė nike0104
Agni rašė:ui. tai tu pas šateikienę buvai. man tas pats. dabar diktanas. jokiais būdais neik pas jį. geriau jau tada privačiai. arba girdėjau, kad jam pinigų reikia duot. aš sakiau, daugiau nebeisiu pas jį.

Ne,buvau ne pas ta gydytoja,kur tu parasei,bet pavardes nenoriu rasyti,nes siaip tai ji man buvo labai maloni,nenorejau jos keisti,bet...gal kiti gydytojai kitaip gydo?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4998 Man nueme cipralexa,nezinau ar nuo jo pablogejo ar seip aplinkybes,bet geriu amitriptilina dabar.Bet kiek matau tai as viena toki geriu :?:
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
nike0104 rašė:
Agni rašė:ui. tai tu pas šateikienę buvai. man tas pats. dabar diktanas. jokiais būdais neik pas jį. geriau jau tada privačiai. arba girdėjau, kad jam pinigų reikia duot. aš sakiau, daugiau nebeisiu pas jį.

Ne,buvau ne pas ta gydytoja,kur tu parasei,bet pavardes nenoriu rasyti,nes siaip tai ji man buvo labai maloni,nenorejau jos keisti,bet...gal kiti gydytojai kitaip gydo?

manau kad priklauso nuo kompetencijos ir domėjimosi savo darbu.... Man mano gydytoja irgi patiko. su plačiom pažiūrom ir ne vien vaistais pasitikinti :)
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5025 oksana svarbu tau jie tiktu :wink: ,neziurek kad cia gerenciu nera,svarbu kaip po ju jausies ,o siaip amitriptilina seniau skyre zmonems kai nebuvo didelio pasirinkimo :wink:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#5029 JO ,gyd.man irgi sita sake :) ,bet nuo jo as geriau jauciuosi iskart,bet jo negalima ilgai vartoti tai vel teks kitais keist
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5030 o kodel jo negalima ilgai vartot juk cia antidepresantas :?: :roll:
tai matai jai jautiesi gerai tai jis matyt ir tinka tau