ir eidama sakau uzdarysiu spintos duris ir kaip cia taip atsitiko,kad prisiveriau naga =) (vos neprisisiojau kelniu kaip skaudejo)
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 04 12, 19:09
Nusilakavau nagucius
ir eidama sakau uzdarysiu spintos duris ir kaip cia taip atsitiko,kad prisiveriau naga =) (vos neprisisiojau kelniu kaip skaudejo)
- 2008 06 02, 12:47
Depiliacija. Koju nagus pagaliau nusikirpau. Ranku irgi reikia nukirpti. Ta ir padarysiu tuoj pat. =)
- 2008 06 04, 14:25
išsiploviau galvą, pastačiau šikoseną mandrą, dar reikės pasidažyti gražiai...
- 2008 06 10, 12:44
Apsiaviau baltas kelnes ir naują palaidinę. Atėjo dukra ir nulakavo nagus ir dar davė savo karoliukus. Esu labai pasipuošusi, eisiu į grupę. Ir dar pasikvepinau Coco Chanel madmuazele. Šakės, kaip gerai, patikėkit
Manigrivette rašė:Kreivai nusipesiojau antakius.
Apsiaviau baltas kelnes ir naują palaidinę. Atėjo dukra ir nulakavo nagus ir dar davė savo karoliukus. Esu labai pasipuošusi, eisiu į grupę. Ir dar pasikvepinau Coco Chanel madmuazele. Šakės, kaip gerai, patikėkit
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
- 2008 06 17, 01:13
Man gražu nukarpyti mano nagai. Iš esmės grožį taip ir tepuoselėju - kad tik nebūčiau plaukuota ir naguota.