Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 02 23, 00:56
Isikaliau i galva, kad gyventi yra pareiga ir kad gyventi - tai ne sedeti ir ziureti i viena taska, tiesiog is pareigos nuejau i darba, paskaitas, apsipirkti...
- 2008 06 04, 14:15
prisiverčiau išskalbti VISUS rūbus...
nors... neturiu kur jų visų sukabinti
nors... neturiu kur jų visų sukabinti
- 2008 06 11, 13:15
Pasiimu ausinuką ir važiuoju į centrą, man patinka girdėti muziką, sėdėti (jei stoviu visas grožis dingsta
) autobuse ir žiūrėti pro langą. Nueisiu į biblioteką, pasiimsiu keletą pozityviai nuteikiančių knygų ir galbūt pasivaikščiosiu gamtoje, klausantis muzikos tai taip malonu
Dabar bijau,kad neužeitų stiprus tingulys, kadangi parašiau savo planus, kažkodėl kai pasakau,ką veiksiu, diena pasisuka kitaip : o
) autobuse ir žiūrėti pro langą. Nueisiu į biblioteką, pasiimsiu keletą pozityviai nuteikiančių knygų ir galbūt pasivaikščiosiu gamtoje, klausantis muzikos tai taip malonu
Dabar bijau,kad neužeitų stiprus tingulys, kadangi parašiau savo planus, kažkodėl kai pasakau,ką veiksiu, diena pasisuka kitaip : o
- 2008 06 11, 15:39
Na va, grįžau. Malonumo pajusti nepavyko, nes po 5 min ėjimo basutės nugriaužė odą, tai visas likęs laikas buvo kartojimas mintyse "au, au, au, skaudaaaa"
Bet efektyviausias būdas šiek tiek nuvyti apatiją yra nusitempti save už pakarpos į dušą.
Bet efektyviausias būdas šiek tiek nuvyti apatiją yra nusitempti save už pakarpos į dušą.
- 2008 06 16, 13:33
prisiverčiau išplauti grindis
- 2008 10 11, 13:14
Lyg ir norisi tik tv praziuret, bet mintis, kad siandien vienintele man laisva diena visoje savaiteje (praejusioje ir ateinancioje iki sestadienio), nusprendziau imtis darbu del kuriu neskaudetu galva man ateinancia savaite. Tiesiog neapkenciu minciu, kad galejau kazka kazkada nuveikti, o nenuveukiau....Todel siandien nutariau neduodancias ramybes darbus igyvendinti :lakstau
Taigi apatija iveikiau (keista skyti) baime, kad kita savaite kankins mintys apie neatliktus darbus
Taigi apatija iveikiau (keista skyti) baime, kad kita savaite kankins mintys apie neatliktus darbus

,o as sportuoti nemegstu,nes man labai greitai tampa nuobodu...+ niekada nesigailesi,kad dabar save prievartauji sportuoti,patikek manim...