Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
Marse rašė:Priemoka devyni litai

Čia devyni litai per mėnesį ar už kiekvieną dieną??
Vartotojo avataras
Parašė Marse
costa rašė:[
Čia devyni litai per mėnesį ar už kiekvieną dieną??

Čia papildomai už naudojimąsi ir dienos metu mėnesinis mokestis padidėja devyniais litais. Paprastai dieną mes nebūnam namuose
Neturėti dieną interneto buvo dar ir savotišlkas saugiklis nuo priklausomybės :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48379 Prišiukšlinau į greitkelį Vilnius - Kaunas. Numečiau vieną cigaretę ties Vieviu, kitą ties Elektrėnais ir trečią ties Žiežmariais.

Bet kažkodėl mirštu iš juoko.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#48381 O tavo juoką būtų galimą apibūdint kaip egzistencinio nerimo išraišką?..

Man irgi taip užeina. :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48382 Esu tikra, kad užeina visiem. :D

Nežinau, kaip apibūdint mano juoką. Man-labai-bloga-bet-man-labai-juokinga.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#48385 Man baisios tos juoko stadijos. Na, kai bloga taip, kad nelieka nieko kito, kaip juoktis iki nukritimo iš savęs. Nes kažkaip nelogiška rodosi - jei bloga, turėčiau verkti, o ne juoktis iš to. =)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48389 O man viskas labai baisu. Mirštu iš SIAUBO. Baisi siena, baisi kėdė, baisus oras, baisus vanduo, baisi aš, baisūs kiti.

Arba BASI. Mes visi esam BASI (Labai atsiprašau už šitą.)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#48390 Iš tiesų... Basi ir braidžiojam savo pačių šukėse.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#48392 Teisybė ir nėr ko čia atsiprašinėti nulis mes visi baisūs , bet taip ir turi būti...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Marko-7 rašė:Teisybė ir nėr ko čia atsiprašinėti nulis mes visi baisūs , bet taip ir turi būti...

Kodėl turi? Noriu, kad neturėtų.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#48394 Turi būti todėl , kad mus tai priverčia judėt į priekį .Įsivaizduok kad zemėje būtų rojus nieks nieko neapgaudinėtu , nieks nieko netrokstu žmonės tiesiog išnyktų juk pasaulis sukasi sukasi ant troškimu, tada žmonės tiesiog išnyktų , kad ir vilkas jis papjaus avį , o kam kad išdyventų , jeigu jis jos nepapjaus jis numirs

(na kaip sugebėjau taip paaiskinau )
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48397 Noriu, kad žmogaus nebūtų. Noriu būti banginis. Įsivaizduok, plaukioji sau ir viskas p... Vienodai. Jei tik žmogaus nėra. Esi pats didžiausias - niekas tavęs nesuvalgys. O planktonas tik pats į burną, tik pats į burną... Nieko nereikia daryti. Plaukioji ir tiek. Ir ramu visur aplink. Vėsu. Visas vandenynas - tavo. O kaip banginiai gražiai rauda (ar klausėt kada?) - gaunasi toks kaip ir ambientas.
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
nulis rašė:Noriu, kad žmogaus nebūtų. Noriu būti banginis. Įsivaizduok, plaukioji sau ir viskas p... Vienodai. Jei tik žmogaus nėra. Esi pats didžiausias - niekas tavęs nesuvalgys. O planktonas tik pats į burną, tik pats į burną... Nieko nereikia daryti. Plaukioji ir tiek. Ir ramu visur aplink. Vėsu. Visas vandenynas - tavo. O kaip banginiai gražiai rauda (ar klausėt kada?) - gaunasi toks kaip ir ambientas.

Bet banginis kol užauga turi praeiti daug laiko laiko preiti , kol jis mažas jo tiko grubuonis (kad ir orkos ), kaip ir žmogui užaugti reikia daug laiko (nebūtinai ūgiu) , ir kol jis nėra užaugęs nėra stiprus

(Dar tiesiog atsiprašau kad prieštarauju , tiesiog mano toks būdas , nors būnu ir neteisus)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
nulis rašė:Noriu, kad žmogaus nebūtų. Noriu būti banginis. Įsivaizduok, plaukioji sau ir viskas p... Vienodai. Jei tik žmogaus nėra. Esi pats didžiausias - niekas tavęs nesuvalgys. O planktonas tik pats į burną, tik pats į burną... Nieko nereikia daryti. Plaukioji ir tiek. Ir ramu visur aplink. Vėsu. Visas vandenynas - tavo. O kaip banginiai gražiai rauda (ar klausėt kada?) - gaunasi toks kaip ir ambientas.

Nors vienas draugas sakė - "Įsivaizduok, kad įsikibs koks krabas į banginišką tavo skūrą, kaip jo atsikratysi? Rankų tai neturėsi. Ir kabės taip, ir niežtės vis." :D Taip ir yra. Banginius apima depresija, kai įsikimba krabas. Tada banginiai ir užplaukia ant seklumos. :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Marko-7 rašė:

Bet banginis kol užauga turi praeiti daug laiko laiko preiti , kol jis mažas jo tiko grubuonis (kad ir orkos ), kaip ir žmogui užaugti reikia daug laiko (nebūtinai ūgiu) , ir kol jis nėra užaugęs nėra stiprus

(Dar tiesiog atsiprašau kad prieštarauju , tiesiog mano toks būdas , nors būnu ir neteisus)

GANA ATSIPRAŠINĖTI (kas kalba :D). Labai jėgiškai pasakei. Aš ir laukiu, kol užaugsiu. Kaži, kiek čia metų užims? :? Kaip neužaugu, taip neužaugu. KIEK GI GALIMA?