Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė costa
#48060 Aš prieš pusmetį iš nežinojimo kuo užsiiimti, tapau didžiąją gėlininke. Pirkau pirkau piiiiiiiiirkau visokias gėles, kažkokia manija buvo užėjus, ne kitaip. Dabar apsiraminau. Kelios numiro, kelios šiaip apvyto, kelios tiesiog suvešėjo, o visos kitos lyg ir normaliai auga.

Bet taip įdomiai su tom gėlėm. Rinkdavausi pardoj po kelias valandas gėlę, o tik parsinešus, pastačius ją į numatytą vietą, pajausdavau - tiks ta gėlė man ar ne, gyvens ar ne. Kelių gėliukų iškart kažkaip nepamilau, matyt, dėl to jie ir nudviso. Dar liko 2 nemylimi kaktusai, ale jie gyvybingi, bjaurybės :)
Parašė autumn
#48066 Costa, palaistyk tuos gyvybingus kaktusus kokiu langų valikliu - tada išties išmėginsi jų gyvybingumą :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#48496 Na, kaktusai mano vis dar gyvi, bet užtai pastebėjau ir vieną gerą naujieną namuose - prigijo ir abu kalankės vaikučiai, kuriuos buvau pasivogus, kai ėjau lankyt į ligoninę močiutės seserį :DD
Vartotojo avataras
Parašė costa
#50892 Pas mane pražydo azalija!!!! :oplia
Parašėnegative
#51683 Mano kambary visos gėlės nuvysta. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52279 Atspėkit, kokią aš turiu gėlę.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#52286 dilgėlę?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52350 Nea, ne dilgėlę. Iš dilgėlių užtat sriubą mėgstu virtis.

Problema ta, kad pamiršau, kokia pas mane gėlė. Tokia didokais žaliais lapais, nežydi. Tai sakau, paspėliotumėt man visokiais pavadinimais, o aš vis bėgčiau paguglint ir gal taip sužinočiau, ką gi čia auginu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė costa
#52433 Nuli, įdėk gėlės fotkę čia ir mes tau paspėliosim.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52733 Ne, anaip įdomiau! :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė era
#52736 Pelargoniją?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52739 Tikrai ne, net žinau kaip perlargonija atrodo!
Maniškė: gan didoki žali lapai, per vidury lapai pabalę... Nežydi. Šalia jos vis suželia vaikų. Ir šiaip gyvybinga. Kažkada mėnesį nelaisčiau, suvyto visa, bet po to atgijo. :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#52746 Didoki ar ilgoki?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52751 Didoki, platūs. :)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#53532 Kas nors gal žino kaip elgtis su orchidėja? Gavau orchidėją,tokiam permatomam plastikiniam vazone, į jį pripilta žievės gabaliukų. Ji turėjo 2 išsiskleidusius žiedus ir 2 neišsiskleidusius. Internete parašyta,kad reikia laistyt 1k. per sav. (įpilt į lėkštutę vandens ir ji išgeria.) Taip ir dariau,bet visi žiedai nukrito. :cry:

nulis rašė:Problema ta, kad pamiršau, kokia pas mane gėlė. Tokia didokais žaliais lapais, nežydi. Tai sakau, paspėliotumėt man visokiais pavadinimais, o aš vis bėgčiau paguglint ir gal taip sužinočiau, ką gi čia auginu. :bloga

Fikusas? Fikusų yra daug rūšių.