Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4730 seniai nieko nebedariau apart kasdieninio prausimosi, net kremu jokių nebenaudojų, rankos nekyla, šiandien reiktų prisiverst bent jau plaukus išsiskalbt. nekenčiu šitos procedūros, nes plaukai ilgi, sausi ir garbanoti, reikia tepliotis aliejais, šūkuoti kaltūnus ir t.t. gal reiks juos nukirpti, kad kuo mažiau jie man trukdytų.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4850 nusidažiau plaukus. tiksliau suteikiau jiems rausva atspalvi.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4853 pagirtina foto jai gali imesk i albuma :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#4855 pagulejau vonioj, visa nusidepiliavau ir isgeriau kapsule plaukams nagams ragams

ai dar pamiegojau grozio miegu jei tas skaitosi
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4857 o kokias kapsules geri ragams :D :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#4858 silica
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4859 ir kaip ar padeda nes mano nagai skilineja is virsaus noriu ilgu savu nagu priaugintu nenoriu
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#4861 O nauja temele :) As siandien storu sluoksniu uztepiau spec.tepalo ant veido,nes man nervine egzema :cry:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#4862 nezinau ar padeda. man su nagais viskas tvarkoj, as juos geriu del plauku slinkimo. bet is tiesu tai jie man slenka priklausomai nuo nuotaikos.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#4865 neturiu fotiko, lynkute....
o silicis geri vitaminai, aš pati gėriau, bent jau nagams tai tikrai padeda.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4866 plaukai slenka nerviniu pagrindu ir manau jokie pagrindai nebepades :roll:
ir mano slenka bet kai praejau raminamus maukt iskart situacja po truputy tvarkosi
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5660 O as seriuosi... :roll: keiciasi kailis... tankeja... darosi sviesiasnis...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5661 :lol: čia toks puoselėjimas?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#5678 As miegojau grozio miego beveik 3 val. :roll:
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#5693 Įsirašiau DAR vieną DVD diską muzikos :) Visą dieną šypsausi, nes dar skamba Pugačiova ausyse. Ryt skambės Preslis ir Gabalis su Janauskaite. duetu. o gal Serdiučka? nežinau. kas užplauks :)