- 2007 11 23, 13:48
lynkute rašė:sory bet meditacija as netikiu
gal ir padeda bet tokiom as neuzsiimineciau,
nes man nesuvokiama pasedi smilkaluose ir ciki as jau gerai jauciuosi. 
Siuo atveju gydo ne MEDITACIJA.
Gydo busena, kurion patenki meditacijos budu.
Kalbant apie smilkalus - yra ivairiu terapiju kur naudojami smilkalai.Asmeniskai mane dirgina tie kvapai, kurie neatitinka mano fizines konstitucijos - mano kuno tipui - esu Pita - geriausiai tinka NAG CHAMPA, nes sudetyje yra augalu, kurie "saldo" vidine Pitos ugni, ju kvapas veikia raminanciai, o ne stimuliuojanciai, ko reikia sakysim Kaphos tipo zmonems.Visu ligu pradzia yra NEISMANYMAS, deja:)
Kitaip tariant, net jei gertum vaistu, bet netiketum jog pasveiksi, manau supranti, jog tikimybe pasveikti tolygi nuliui.
Buna zmoniu, kuriems yra patogu sirgti - asmeniskai viena toki zmogu pazystu ir su skausmu sirdyje atsitraukusi stebiu kuo ir kaip jis gyvena, nes ismokau jau, kad geriausia pagalba gyvenime yra "NETRUKDYMAS" ir nesikisimas, nes buna zmoniu nepajegiu susiimti, bet labai sekmingai besinaudojanciu patarimais, kurie "vistiek neveikia ", kaip kad siuo atveju butu meditacija
Nepriimkit prasau nei viena asmeniskai, nes rasau nuosridziai ir is asmenines patirties.Tikiuosi gero bendradarbiavimo, o ne barniu ir asmeniskumu.Dekinga ML