Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autumn
#46798 Nebent tu vienas iš tų ant vienos rankos pirštų suskaičiuojamų žmonių, su kuriais kažkodėl greitis yra pakankamai normalus. Su visais kitais per naktį geriausiu atveju 100MB atsiunčia, o filmas bent penkis kartus daugiau turėtų užimt.
Dar bandysiu barako DC paieškot, jei nerasiu, tada reikės rimtai bandyt žiūrėt, kaip su tavim siunčiasi.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#47382 Nzn ar mineta, bet rekomenduoju
Ghost ship
Untraceable
Fools gold
My mom new boyfriend :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#47779 Kas nematėt, būtinai pažiūrėkit Vincent Gallo filmą "Buffalo 66". Toks labai teisingas, juokingai graudus ir graudžiai juokingas. Žiūri, juokiesi, bet tuo pačiu ir suvoki KAIP BAISU. Arba žiūri, baisiesi, bet galvoji KAIP JUOKINGA. Vienas mano mėgstamiausių. "We are a couple that do not touch each other!!!" :D

Treilerį galima rasti čia: http://movies.nytimes.com/movie/160462/ ... 6/trailers
ParašėTomash
#48071 paziurejau pusantros dalies jackass filmo www.intv.ru ir nusprendziau, kad zmoniu durnumuj ner ribu :D
ParašėBegaline
#50303 Ziurejom vakar M.Gibsono Apocalypto apie maju genti. labai patiko. ir pagrindinis aktorius bei jo vaidmuo - ypac.

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#50320 Rodė kažkada filmą apie berniuką kur sirgo aits , jis susdraugavo su tokkiu vaiku... poto pabaigoj kai tas vaikas mire viena bata idejo jam i karstą , o kita pasiemė , kad tas vaikas nesijaustu vienišas , nu superinis filmas tik va pavadinimo nežinau , gal kas žinot? plys padekit =)
Parašė Kal-el
#55358 Vakar žiūrėjau Perfume: The Story of a Murderer. Man tai kažkokia nesąmonė arba aš gilios minties nesupratau :?
Parašėnegative
Kal-el rašė:Vakar žiūrėjau Perfume: The Story of a Murderer. Man tai kažkokia nesąmonė arba aš gilios minties nesupratau :?

Savotiškas filmas. :D
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
Kal-el rašė:Vakar žiūrėjau Perfume: The Story of a Murderer. Man tai kažkokia nesąmonė arba aš gilios minties nesupratau :?

Nuostabi knyga....nezinau kaip filmas,bet knyga man labai patiko...ziauroka...bet kitokia....
Parašė Kal-el
#55361 Man labiausiai nepatiko pabaiga, nes jau visai nusifantazavo, o fantazijų nemėgstu :birst: Bet gal čia kokia filosofinė gili mintis už visa ko buvo?..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55377 O kas ten įvyko pabaigoj, nebeatsimenu? Ir kodėl fantazijos? Man ten visai realistiška lyg ir atrodė. :bloga
Parašė Kal-el
nulis rašė:O kas ten įvyko pabaigoj, nebeatsimenu? Ir kodėl fantazijos? Man ten visai realistiška lyg ir atrodė. :bloga

Kol žudė viskas ten gerai buvo, bet ten gale kai jį pakarti norėjo, tai jis visus užbūrė savo padarytais kvepalais ar eleksyru jį vaidinti... Fantastika žodžiu.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#55394 Ai neatsimenu kažkaip. :D :D Bet susiskaitė tai gerai. :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#55401 Hankokas
Mazdaug apie nusivalkiojusi "supermena", kuris yra neveksla, bet isgelbeja gyvybe rysiu su visuomene atstovui ir tas imasi ji "tvarkyti".Verta paziureti del Wilo Smitho snukelio ir vaidybos su superinem frazem. :)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
Kal-el rašė:Man labiausiai nepatiko pabaiga, nes jau visai nusifantazavo, o fantazijų nemėgstu :birst: Bet gal čia kokia filosofinė gili mintis už visa ko buvo?..

Hmmm na knyga tai tikrai kitaip baigesi....kuom man bent jau knyga patiko,kad nors ir aprosomi dalykai buvo netikroviski,bet buvo pateikiami realistiskai....ir visiska slikstyne buvo derinama su tobulu groziu...tiesiog gal kinas nesugebejo perteikti viso to kas buvo....
p.s zmogaus kvapas yra isties nuostabus ir musu bendravimui svarbus reiskinys....(cia tarp kitko jei gilinantis i tai):)