Moderatorius: Astro-Meška

ParašėTomash
#48404 eidamas namo su draugu is miesto, pries baltaji tilta sustojom prie raudona, ir as ant prikolo sakau eidami per baltaji tilta mus nukabins panos.. tai va einam per tilta ir prieki eina 3 moteriskes kaip poto issiaiskinom virs 40m tai pradejo mus kabinti, na tiksliau mano drauga, prakalbejom apie 15min issiskyrem, drauga pabuciavo i lupas, poto as juokiausi bent 20min.. kai draugas pasake, daugiau taip nesakyk, kai vaiksciosim :D
Vartotojo avataras
Parašė Marko-7
#48406 O tai viskas priklauso nuo tavęs , vieni žmonės anksti užauga , tiki tik sulaukus brandaus amžiaus , dar kiti visai neužauga , o neužauga todėl ,kad tiesiog nenori užaugti ir miršta dideli vaikai (pvz aš dar neesu užaugęs nors man metukų ir nemažai ) ..čia mano subjektyvi nuomonė
Vartotojo avataras
Parašė nulis
Tomash rašė:eidamas namo su draugu is miesto, pries baltaji tilta sustojom prie raudona, ir as ant prikolo sakau eidami per baltaji tilta mus nukabins panos.. tai va einam per tilta ir prieki eina 3 moteriskes kaip poto issiaiskinom virs 40m tai pradejo mus kabinti, na tiksliau mano drauga, prakalbejom apie 15min issiskyrem, drauga pabuciavo i lupas, poto as juokiausi bent 20min.. kai draugas pasake, daugiau taip nesakyk, kai vaiksciosim :D

:D Tai kaip tik faina, dažniau ten vaikščiokit! :D Gal kai aš eisiu ir mane kas pabučiuos? :?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#48411 Atsargiai... Herpesą (lūpų puslelinę) taip galima pasigauti. :o
ParašėTomash
#48413 as ne kvailys kai mane bande pabuciuot atsukau zanda :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#48415 Aš būčiau atsukus užpakalį, Tomai. :D
ParašėTomash
#48418 o tai visai neblogai tadu =)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#48490 Nusipirkau Rimi gatavos mišrūchos indelį ir visą jį suvalgiau. Dabar laukiu, kol apsivemsiu.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#49151 Prisvilinau savo pietus, net nuo puodo dabar neina tos mėsos atgremžt :cry:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50390 Išdraskiau spuogą prie akies. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#50392 nufyrinom su drauge alaus buteli vodka
Vartotojo avataras
Parašė vikute
costa rašė:Prisvilinau savo pietus, net nuo puodo dabar neina tos mėsos atgremžt :cry:

ipilk vandens, idek citrinos rugsties ir ant silpnos ugnies kaitink kol truputi atsoks.
Parašė Kal-el
#50631 Aš papasakosiu, ką mano katė vakar nuveikė. Jei netyčia valgot ar neseniai valgėt ar šiaip greitai bjauru pasidaro, tai gal ir neskaitykit :)

Sėdi ji ant stalo ir sako kažką "wa-wa". Pradėjau kartu kartoti "ma-ma", ji atkartoja "wa-wa", linksminausi, linksminausi, kol supratau, kad ji čia taip vemt ruošiasi ir man nė nespėjus sureaguoti privėmė ant stalo. Ant stalo buvo ir mano tašė. Žiūriu, kad ji jau atsisuko virš jos ir žada sau toliau vemti, kaip šokau gelbėti tašės, katė išsigandusi nubėgo ir baigė vemti mano lovoje :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Kal-el rašė:Aš papasakosiu, ką mano katė vakar nuveikė. Jei netyčia valgot ar neseniai valgėt ar šiaip greitai bjauru pasidaro, tai gal ir neskaitykit :)

Sėdi ji ant stalo ir sako kažką "wa-wa". Pradėjau kartu kartoti "ma-ma", ji atkartoja "wa-wa", linksminausi, linksminausi, kol supratau, kad ji čia taip vemt ruošiasi ir man nė nespėjus sureaguoti privėmė ant stalo. Ant stalo buvo ir mano tašė. Žiūriu, kad ji jau atsisuko virš jos ir žada sau toliau vemti, kaip šokau gelbėti tašės, katė išsigandusi nubėgo ir baigė vemti mano lovoje :D

:D as katik po valgio , nu bet nieko :)
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
Sėdi ji ant stalo ir sako kažką "wa-wa". Pradėjau kartu kartoti "ma-ma", ji atkartoja "wa-wa", linksminausi, linksminausi, kol supratau, kad ji čia taip vemt ruošiasi ir man nė nespėjus sureaguoti privėmė ant stalo.

LOL :D prajuokino

O aš buvau balkone per pačią audrą. Dangus apmėtė mane ledukais... :rukau