Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#50179 issitepiau plaukus kosmetiniu zibalu, veida kauke, isbrinkau vonioj, issitepiau kuna kremu. :pupos
ParašėBegaline
#50228 o as daziau plaukus, nu ir vietoj rudos isejo saknys ryzos, kadangi naturalus plaukai sviesus. ir toks vaizdas, kad as ryza su nuaugusiais plaukais, tik nusidaziusi plaukus juodai. tai variau i parduotuve pirkti kitu dazu ir persidaziau normaliai... tikiuosi, nepakenks labai.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#50236 neturetu.o kokia db spalva plauku po antro dazymo?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50414 Nusiprausiau. :bloga
Parašėnegative
#50416 Aš irgi nusiprausiau. :) Ir dantis išsivaliau.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50418 Ir aš! Visa švari, tik kojas tingėjau skusti. Bet vis tiek savim labai didžiuojuos. :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#50419 šaunuolės =)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#50613 pasidariau cesnako kauke plaukam...db esu vaiksciojantis cesnakas... :bloga :verkiu
ParašėBegaline
#50694 kauke ir pylinga veidui
ParašėBegaline
vikute rašė:neturetu.o kokia db spalva plauku po antro dazymo?

tik dabar pastebejau:) dabar norma :) tokia ruda sakyciau, bet nesigilinant, is tolo, tai juoda :)
ParašėBegaline
vikute rašė:pasidariau cesnako kauke plaukam...db esu vaiksciojantis cesnakas... :bloga :verkiu

as kazkada, kai plaukai slinko, dariau ta pati su svogunais. dvoke puse metu, kai tik suslapdavo plaukai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#50708 Dar galima skalauti plaukus dilgėlių nuoviru - plaukai tampa švelnūs ir mažiau slenka. =) Ir kaip nors labai specifiškai nekvepia. =)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50747 Tuoj eisiu į dušą ir pasipuoselėsiu.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Manigrivette rašė:Dar galima skalauti plaukus dilgėlių nuoviru - plaukai tampa švelnūs ir mažiau slenka. =) Ir kaip nors labai specifiškai nekvepia. =)

aha,irgi skalauju.smirda maziau :)
Parašėnegative
#50862 Oooo... O kaip man prisiruošt čia, kaip jūs, puoselėtis, tai nežinau... Net ne apie puoselėjimus kalba eina, o apie higieną... :shame