Moderatorius: signs

Parašė auksiukas
#51063 siandien isgeriau pirma tablete(0.5), tai taip bloga, pykina nerealiai...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51066 tai normalus, tradicinis vaistu pašalinis poveikis, kuris per kažkiek tai dienų, turėtų išnykti.
Parašė auksiukas
#51077 pavalgius pietus siek tiek geriau, prakaitas pila ir sukasi galva, tikiuosi po kokios savaites bus geriau
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51078 turėtų, pykinimas paprastai praeina per 3 dienas.
Parašė auksiukas
#51080 =) O kada mazdaug buna teigiamas vaisto poveikis?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51082 ne anksčiau kaip po dviejų savaičių. teoriškai, o praktiškai tinkamai atitaikytas vaistas, gali duot pirmus rezultatus jau po kelių dienų. man taip buvo, kad po poros dienų, nustojo galvoje vykti perversmai ir revoliucijos. nors pasalinis poveikis is pradziu buvo baisus, vemiau, kilo temperatura, dvejinosi akyse ir t.t. dabar jau geriau.
Parašė autumn
#51083 auksiuk, kad normaliai pamatytum vaistų poveikį, reikia bent mėnesį ar kelis juos pastoviai vartoti :)
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
Agni rašė:ne anksčiau kaip po dviejų savaičių. teoriškai, o praktiškai tinkamai atitaikytas vaistas, gali duot pirmus rezultatus jau po kelių dienų. man taip buvo, kad po poros dienų, nustojo galvoje vykti perversmai ir revoliucijos. nors pasalinis poveikis is pradziu buvo baisus, vemiau, kilo temperatura, dvejinosi akyse ir t.t. dabar jau geriau.

siaubelis. mesčiau po pirmų simptomų.

o man jokie antidepresantai nepadeda, jau beveik visus išbandžiau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51283 Na matyt tau dar nėra taip blogai, aš buvau pasiekusi jau tą stadiją, kai nebesugebėjau atsikelti ir paduoti vaikui valgyt, ar išvesti šunį ar net nueiti į darbą. visą laiką galvojau tik apie savižudybę, tiksliau iš visų jėgų bandžiau nenusižudyt, pjausčiau save, nes tik fizinis skausmas leido kažkaip ištvert ir gyvent toliau. taigi fizinis pašalinis poveikis palyginus su dvasine kančia buvo galima sakyti, kad palaima. be to mane gydytojai įspėjo, kad gali jis būt labai stiprus ir tą laiką reikia tiesiog iškentėti, nes vėliau praeis.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
Agni rašė:Na matyt tau dar nėra taip blogai, aš buvau pasiekusi jau tą stadiją, kai nebesugebėjau atsikelti ir paduoti vaikui valgyt, ar išvesti šunį ar net nueiti į darbą. visą laiką galvojau tik apie savižudybę, tiksliau iš visų jėgų bandžiau nenusižudyt, pjausčiau save, nes tik fizinis skausmas leido kažkaip ištvert ir gyvent toliau. taigi fizinis pašalinis poveikis palyginus su dvasine kančia buvo galima sakyti, kad palaima. be to mane gydytojai įspėjo, kad gali jis būt labai stiprus ir tą laiką reikia tiesiog iškentėti, nes vėliau praeis.

oi, kokie pažįstami žodžiai, pas mus viena ligoninėje vis kartodavo: jums nėra taip blogai kaip man. nu nu. tegu. :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51461 melisa, šiuo metu mano dvasinė būsena vis dar labai ne kokia, todėl jeigu vaikščiosi man iš paskos ir kabinėsies, aš tave išmesiu iš forumo. vardan savo asmeninės sveikatos.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#51478 išsigandau :D
Parašėnegative
Agni rašė:Na matyt tau dar nėra taip blogai, aš buvau pasiekusi jau tą stadiją, kai nebesugebėjau atsikelti ir paduoti vaikui valgyt, ar išvesti šunį ar net nueiti į darbą. visą laiką galvojau tik apie savižudybę, tiksliau iš visų jėgų bandžiau nenusižudyt, pjausčiau save, nes tik fizinis skausmas leido kažkaip ištvert ir gyvent toliau. taigi fizinis pašalinis poveikis palyginus su dvasine kančia buvo galima sakyti, kad palaima. be to mane gydytojai įspėjo, kad gali jis būt labai stiprus ir tą laiką reikia tiesiog iškentėti, nes vėliau praeis.

Bet, kaip supratau, tau jau šiek tiek geriau? :)
Parašė auksiukas
#53881 Jezau, po savaites bandziau gert po pilna tablete, tai maniau kad numirsiu, visas kunas drebejo, vos ant koju pastovejau, nerealiai pykino ir galva atrode suplys i milijona daleliu, 2 dienas net nejau i darba.pasiskambinau gydytojai, tai sako retais taip sunkiai reaguoja pacientai, jau si poveikis mane individualiai taip veikia, tai patare dar dvi savaites gert po 0.5 tabletes, paskui 3-4 dienas po 3/4 ir tik tada bandyt pilna.O galva lik siol sukasi "ratais".vaiskatau kaip apkvaitus, bet jau jauciu kad siek tiek ramesne darausi....
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#53882 nu man tas pats buvo. bet man liepė kentėt. šiandien buvau pas gydytoją, tai spaudimas vėl grįžęs į savo vietą, o iš pradžių žiauriai pakilęs buvo.