Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė sonia
ZNS rašė:sonia, pastebėjau, kad gerai išmanai apie šunis.
o tavo levretė kieno veisimo? galvojau kažkada pati auginti levrečiuką.

kai bendrauji su sunininkais nori nenori pradedi ismanyti :) levrete mano is veislyno, kurio jau nebera, todel ir pavadinimas nieko nesakys. Ateityje planuoju pirkti dar viena is veislyno Siluteje "Novele" - jie kolkas geriausi ir geresniu dar ilgai nenusimato :) o visai visai tolimoje ateityje, jei turesiu dideli gyvenamaji plota, labai noreciau saliukio. tai va tokie planai artimiausiam desimtmeciui :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#36788 kas yra saliukis?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#36908 :D pas mane tokia situacija kiekviena diena :D
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:kas yra saliukis?

suva
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#37559 alia rimtai ? :x galvojau, kad kokis tai jūros bjaurybė :x
Vartotojo avataras
Parašė sonia
Agni rašė:alia rimtai ? :x galvojau, kad kokis tai jūros bjaurybė :x

rimtai :lakstau
ParašėTomash
#47659 mano suo yra vaikstantis prikolas, vakar 2a dejau su tevu parketa, tai katino wc nunesiau i pirma auskta, ir ten palikau.. o rite buvo prikolas.. mano suo uzuodes kasaros kvapa, tai psisiko i katino wc, o katinas atejo uzkase kaka... :D :D
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#47686 turint omeny tavo šuns dydį, turėjo atrodyt įspūdingai :DD

o dar sako, kad tik jorkus ir kitas dekoraškes galima mokyt dėžutėn reikalus atlikinėt :D
Parašėnegative
#50498 Turiu šunį namie.
O apskritai su gyvūnais man sunkiai, kaip ir su žmonėm. Nuo mažens mėgdavau kankint gyvūnus. Pamenu, triušį kai turėjau, vis bandydavau padaryt jam skauda. Kartu ir gaila buvo, bet po to parodydavau meilę. Taip mokėdavau išreikšt.
Dabar bandau nelyst prie šuns ir palikt ramybėj kiek įmanoma.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#50503 pamatytau ka kankinan gyvuna UZMUSTAU
ParašėTomash
#51595 Mano rotveilere ir toliau krecia sposus, pasirodo mano kalaite labai pavidi ir kai uzmate jog sese zaidzia su kasara, nusprende vel pasizymeti kasako smelio dezej, taikesi taikesi ir pridare i deze, o dar sako kad tik "kiseninius" galima tik ismokinti daryti i deze :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
nėra_skirtumo rašė:Turiu šunį namie.
O apskritai su gyvūnais man sunkiai, kaip ir su žmonėm. Nuo mažens mėgdavau kankint gyvūnus. Pamenu, triušį kai turėjau, vis bandydavau padaryt jam skauda. Kartu ir gaila buvo, bet po to parodydavau meilę. Taip mokėdavau išreikšt.
Dabar bandau nelyst prie šuns ir palikt ramybėj kiek įmanoma.

ar tau niekad nebūna jausmo, kad kiti gyvi padarai yra netikri ir darydama skauda, tu bandai įsitikinti, kad jie ištikrųjų yra tokie pat gyvi kaip ir tu?
Parašėnegative
#51599 Galbūt. Labiausiai noriu vėliau parodyt meilę, po to darymo skauda.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51602 o kas verčia tave taip daryti? ką jauti tada?