Moderatorius: mango

Parašėnegative
#51606 Darau taip, nes savaime gaunas turbūt... Kai skriaudžiu, jaučiu ir gailestį, bet darau, nes taip reikia, taip turi būt.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51608 o kodėl taip turi būti? kas tave verčia manyti, kad taip turi būti?
Parašėnegative
#51610 Nežinau. :) Taip tiesiog yra ir tiek. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51612 o tau patiktų, jeigu gyvūnas kankintų tave? o po to rodytų savo meilę?
Parašėnegative
#51615 Ne. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#51616 aš manau, kad turėtum apie tai pasakyt savo gydytojai.
Parašėnegative
#51618 Eisiu ryt vakare pas psichologę, antradienį pas psichiatrę. Teks, manau, ne tiek papasakot.
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#51804 turiu 15 metu suni nuolat ji spardau metau i ji akmenis vienas pro kita nepraeinam jis mane pamato iskart urzge galvoju gausiu pensija ir nuvesiu ji uzmigdyti
Vartotojo avataras
Parašė era
#51808 Kodėl taip nedraugaujat?
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#51813 nezinau pykti ir agresija reik ant ko nors islieti
Vartotojo avataras
Parašė era
#51814 Kūryba. Nemėginai?
(atsiprašau moderatorių už OT)
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#51815 daktarei patinka vis liepe atnesti duoda uzdoti turiu arba parasyti arba nupiesti dabar liepe nupiesti baime paskui ji pasakoja ka mato turiu aiskinti ka norejau pavaizduoti nervuoja tai, kartais nueinu i kluba saulrgraza ten irgi piesem, siuvinejam, skaitom visokias nesamones kartais tik kalbames seniau budavo idomiau kai kita vedeja buvo o dabar tie socialiniai darbuotojai nelabai idomiai uzsiemimus veda.
Vartotojo avataras
Parašė era
#51816 Gal gali patalpinti savo kūrybą čia, pas mus?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#52541 vakar kalė kažkokių būdu sugebėjo iššauti blizgučių patranką, atlikusią nuo vaiko gimtadienio :D matė bandė nušauti mano mususlmonę ekstremistę katę už jos nuolatiniu savižudiškus išpuolius :D
Parašėnegative
#53597 Mano šuo kuo toliau, tuo labiau ant manęs urzgia ir manęs šalinas. Per prievartą pasiguldau šalia savęs, tai guli. :D Nepatinku aš jam, žoooooodžiu.