as nesakau, kad tokio suns myleti nereikia, bet normalus veisejai stengiasi, kad broko nebutu...
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: mango
sonia rašė:siaip jau jurgita, ilgaplaukiai vokieciu aviganiai neatitinka standarto ir yra brokas. taip kad sakyti, kad "veisia ilgaplaukius aviganius", tai viskas aisku kas per veisejai.....![]()
as nesakau, kad tokio suns myleti nereikia, bet normalus veisejai stengiasi, kad broko nebutu...
jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti
Liepa rašė:jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti
tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..
imkit šuniuką namams, ramų, meilų, jaukų
sonia rašė:Liepa rašė:jurgita rašė:
tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..
imkit šuniuką namams, ramų, meilų, jaukų
man atrodo, kad cia problema yra tame, jog dovanotam arkliui i dantis neziurima. ta prasme, variantai sunu uz dyka yra du - arba vokietis, arba jagdterjeras. kadangi pirmas per didelis, renkasi antra. o dvorniu is prieglaudos imti nu tai nelygis, o veislinio pirkti irgi nelabai iseina (arba pinigu gaila, arba ju nera).
Liepa rašė:nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink![]()
šiaip aš visada sakau, kad jei negali tinkamai pasirūpinti šunimi (na, ir katinu taip pat), t.y. skirti jam pakankamai laiko, užsiiminėti, auklėti, tinkamai maitinti ir t.t. ir pan., tai geriau išvis neįsigyti gyvūno
lynkute rašė:gal kuri zinot kur pigiau galima nusipirkt joksyro terjera,arba tojterjera,nes kainytes kai paziurejau tai ojojoj ,noriu suniuko tokiu veisliu ,be dokumentu ,ir noriu kalytes.vyras draudzia man bet galvoju jai nusipirkciau neismestu jis toks yra is pirmo priestarauja poto paciam gerai buna.
jei tai nebaugina, tai būna skelbimų, kad parduoda be dokų.
Agni rašė:arba šitie:
http://www.skelbiu.lt/3114540.html
lynkute, gal grifoniuko norėtum? nors jie tai brangūs, po galais...