Moderatorius: signs
- 2008 07 15, 18:57
Sutinku, kad geriau, nei nieko. Aš irgi buvau etatinė vienu metu.
Nusiramindavau kol viską išpasakodavau...
autumn rašė:Ar padėdavo tie skambučiai?
Skambinimas į linijas nėra blogiausia išeitis, kai labai blogai. Daug geriau, nei nedaryti nieko
Sutinku, kad geriau, nei nieko. Aš irgi buvau etatinė vienu metu.
Nusiramindavau kol viską išpasakodavau...
- 2008 07 15, 19:51
Man tai buvo Vienintelė išeitis. Padėdavo. Ypač, kai kenčiu dėl kaltės jausmo ir anapus ragelio girdžiu balsą, kuris manęs visai nesmerkia ir dar palaiko, guodžia..Spėju, kad ir ateity dar prireiks, sunkus metas dar manęs laukia...
autumn rašė:Ar padėdavo tie skambučiai?
Skambinimas į linijas nėra blogiausia išeitis, kai labai blogai. Daug geriau, nei nedaryti nieko
Man tai buvo Vienintelė išeitis. Padėdavo. Ypač, kai kenčiu dėl kaltės jausmo ir anapus ragelio girdžiu balsą, kuris manęs visai nesmerkia ir dar palaiko, guodžia..Spėju, kad ir ateity dar prireiks, sunkus metas dar manęs laukia...
- 2008 07 22, 17:53
Ko galiu tikėtis iš psichoterapeuto? Poliklinikos. Mama, sužinojau, užrašė pirmadieniui.
- 2008 07 23, 16:57
O iš Jonavos gali pavažinėti į Kauną dėl psichoterapijos
smekla rašė:taip, manau tai tik į gerą. Pakalbėsit, pasakyk kaip jautiesi, gal kur nors norėtum jaustis geriau, taip po truputi ir rasit išeitį..gal kartaip išties reik medicinos pagalbos..
O iš Jonavos gali pavažinėti į Kauną dėl psichoterapijos
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
- 2008 08 03, 22:39
Man tai įdomu, kodėl psichiatrė, kurią privačiai lankiau, man tik kišdavo vaistus, o net nesugebėjo man nustatyt diagnozės. Tai jei aš be diagnozės, kam man vaistai? Tikiuos, su naujuoju bus kitaip.

Nors, kažkuria prasme čia ir vyksta grupinė terapija