Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#55593 Aš norėčiau grupinėse terapijose dalyvaut, bet turbūt mano miestas per mažas, kad tokios būtų... :( Nors, kažkuria prasme čia ir vyksta grupinė terapija :)
Parašėnegative
#55594 Aš irgi visai norėčiau nors kartą pasižiūrėt, kas ten kaip. Įdomu būtų.
Parašė autumn
#55595 smekla, o iš kokio tu miesto? :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
autumn rašė:smekla, o iš kokio tu miesto? :)

Kažko nedrąsu, bet pasakysiu, iš Jonavos.. Ner toks jau mažas, statistiškai dešimtas miestas pagal gyventojų skaičių, vidurio Lietuvoj, bet...
Parašė autumn
#55783 Nesijaudink, neatlėksim į Jonavą ir nepradėsim terorizuot =)

Aha, pažiūrėjau, kad, bent kiek aš turiu prieinamos informacijos, išties kukliai Jonavoj su psichologine pagalba... :(
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#55798 Tikra tiesa... Teko kritiniais momentais skambint į Vilties liniją...
Parašė autumn
#55808 Ar padėdavo tie skambučiai?
Skambinimas į linijas nėra blogiausia išeitis, kai labai blogai. Daug geriau, nei nedaryti nieko :)
Parašėnegative
autumn rašė:Ar padėdavo tie skambučiai?
Skambinimas į linijas nėra blogiausia išeitis, kai labai blogai. Daug geriau, nei nedaryti nieko :)

Sutinku, kad geriau, nei nieko. Aš irgi buvau etatinė vienu metu. :D Nusiramindavau kol viską išpasakodavau...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
autumn rašė:Ar padėdavo tie skambučiai?

Man tai buvo Vienintelė išeitis. Padėdavo. Ypač, kai kenčiu dėl kaltės jausmo ir anapus ragelio girdžiu balsą, kuris manęs visai nesmerkia ir dar palaiko, guodžia..Spėju, kad ir ateity dar prireiks, sunkus metas dar manęs laukia...
Parašėnegative
#57448 Ko galiu tikėtis iš psichoterapeuto? Poliklinikos. Mama, sužinojau, užrašė pirmadieniui. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
nėra_skirtumo rašė:Ko galiu tikėtis iš psichoterapeuto? Poliklinikos. Mama, sužinojau, užrašė pirmadieniui. :bloga

patikek, gydytojai ismano daugiau uz tave. nenuneigsi
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#57805 taip, manau tai tik į gerą. Pakalbėsit, pasakyk kaip jautiesi, gal kur nors norėtum jaustis geriau, taip po truputi ir rasit išeitį..gal kartaip išties reik medicinos pagalbos..
Vartotojo avataras
Parašė Marse
smekla rašė:taip, manau tai tik į gerą. Pakalbėsit, pasakyk kaip jautiesi, gal kur nors norėtum jaustis geriau, taip po truputi ir rasit išeitį..gal kartaip išties reik medicinos pagalbos..

O iš Jonavos gali pavažinėti į Kauną dėl psichoterapijos
Parašė Kosmas^
#57915 Gal kas turi daktaro Hauso kontaktus ?
Parašėnegative
#61214 Man tai įdomu, kodėl psichiatrė, kurią privačiai lankiau, man tik kišdavo vaistus, o net nesugebėjo man nustatyt diagnozės. Tai jei aš be diagnozės, kam man vaistai? Tikiuos, su naujuoju bus kitaip.