Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
parijas rašė:alum ir šokoladu, dar sistersais

Eee, nekalbėk apie šokoladą... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
ZNS rašė:gerai tau, era, kad esi pakeliama.
aš tai nekilnojamas turtas :D

jau lepinu save alum ir oomphais.

Kol kas pakeliama. Žadu prisiaugint 10 kg.. bus smagu. Gal tikslą užsivesti?
Parašė autumn
#55818 O kiek dabar sveri, era?
Parašėnegative
era rašė:
ZNS rašė:gerai tau, era, kad esi pakeliama.
aš tai nekilnojamas turtas :D

jau lepinu save alum ir oomphais.

Kol kas pakeliama. Žadu prisiaugint 10 kg.. bus smagu. Gal tikslą užsivesti?

Kam tau?? ;O
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#55963 gali būti, kad su drauge kur nors gamtoj pakrūmėj įkalsim alučio kokio
Vartotojo avataras
Parašė era
#55971 Nera_skirtumo, šiaip sau.. Norėčiau būt kiek pilnesnė.. Nes tie styrantys šonkauliai ir B dydžio krūtinė kiek trikdo.. :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#55974 kuo blogai B? Man D per maži ir tai tikrai užknisa, nes negali amžinai nusipirkt nieko, kas susagstoma sagomis, viskas per krūtinę nesueina.
Vartotojo avataras
Parašė era
#55976 Na, kartais išlenda aktyviai slepiamas kompleksas. Norėčiau čiut čiut didedsnės. Na, kad būtų apimtis ne 86, o bent 88.. +2 cm, argi tai daug? o tie 10 kg man labai dailiai nusės ant užpakaliuko. Didelės nenoriu. Sunku prižiūrėti būtų. Na, kad išliktų tokia pat stangri ir pan..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#55977 nori plius 10 ant užpakalio???? :bloga o dieve :bloga
Parašė autumn
#55978 Krūtinės aš irgi didesnės norėčiau :( Žiauriai norėčiau :( Tikrai ne daug didesnės, C man būtų TIKRAI per didelė. Normalaus B noriu :( Bet neturėsiu :(
Vartotojo avataras
Parašė era
#55979 Gi jie pasiskirstys per visą kūną. Nėra taip baisu. Bet daugiausiai klius užpakaliukui. Na, bent jau mano mamai taip yra.. O mudvi, kuo toliau, tuo labiau panašėjam.
Vartotojo avataras
Parašė era
autumn rašė:Krūtinės aš irgi didesnės norėčiau :( Žiauriai norėčiau :( Tikrai ne daug didesnės, C man būtų TIKRAI per didelė. Normalaus B noriu :( Bet neturėsiu :(

Žiūriu, reta mergina būna patenkinta savo krūtine... Verta susimąstyti..
Parašė autumn
#55982 Nes kiekvienos kitoks grožio suvokimas.
Aš savąja nesiskundžiu, nes tai tikrai geriau ir, mano subjektyviu grožio suvokimu, gražiau už didelę krūtinę, bet vis tiek kartais norėtųsi kokią didesnę iškirptę užsidėt, ar ką, bet kaip dėsies, kai nėra ką parodyt :(
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#55984 didelė krūtinė gražu, jei nėra nukarusi, nors maža irgi būna nukarus. man mano krūtinė yra graži, vyrams juo labiau :D bet užknisa problemos su rūbais, ir kad visi gražučiai sexy liemenukai man per maži :bloga
Parašė autumn
#55986 Na, aš ne vyras, tai apskritai nelabai galiu reikšt savo nuomonę, nes niekam ji nenaudinga, ale man apskritai didelė krūtinė yra negražu :bloga Gal čia mažapapės kompleksas, bet nu nesižiūri man :bloga