Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#56256 geriau as ji seniai, kokiais 2002 metais, nepamenu ar pagerejo, bet tai iki siol pamenu drebuli ir staiga atsirandanti nevalinga akiu uzsivertima. Kokia doze geriau nepamenu, bet panasu kad nemenka. kokias gal 4-6 geltonas tabletikes...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56263 O kas yra akių užsivertimas? :x
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#56266 na akys ima ir nevalingai uzsivercia i virsu (tarsi i lubas ziureciau...) brrrr jausmas...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56268 O tai kaip paskui atsiverčia? :x
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56269 Jau jaučiu, kaip verčias!!! :x
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#56270 nenorejau isgasdint, cia buvo mano individuali reakcija...o atsivercia taip pat kaip ir uzsiverte, akiu obuolys grizta i normalia pozicija. Cia sutraukia kazkoki raumeni judinanti akies obuoli...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56271 O tai kiek laiko tas užsivertimas trukdavo? Sukioju akių obuolius dabar visaip, kad neužstrigtų. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#56272 kelias sekundes. Apsiramink ir nesukiok akiu :bloga be reikalo
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#56367 :D nuli, čia taip būna jei vaistai netinka, nebijok, jeigu ką pakeis į kitus.
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
#56389 Nu geras :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
Maša rašė:na akys ima ir nevalingai uzsivercia i virsu (tarsi i lubas ziureciau...) brrrr jausmas...

man tai visai nejuokinga. tai vadinasi kaustymu - ir drebulys, ir akis vercia, nes kausto. tas drebulys beje visai kitoks, nei nerimo. kai mane neuroleptikais apsere burba gyvulys susiktas tai man irgi taip buvo, kol pas itus gydytojus nepatekau. kaustymas atsiranda paprastai nuo neuroleptiku. nuo to raso cikladoli arba parkopana, retais lengvais atvejais raminancius kad atpalaiduotu. mano sesei taip buna, atvaziuoja, kad staigiai vaistus jai suleisciau. va ir uzvakar buvo. kas nemates nesupras, juolab kai matai, kaip tavo artimam zmogui tai darosi.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#56576 as is nulio baimes juokiausi.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#56955 Ar gali būt, kad nuo Fluanxolio mano miego poreikis nuo 12 h sumažėjo iki kokių tai 6? Kas čia per stebuklas? Malonus, aišku, stebuklas. Galėtų ir toliau taip būti. :bloga
Parašėnegative
#56978 Kai gėriau Fluanxolį mane iš pradžių jau ir prieš geriant žvėriška nemiga kankindavo, tai sunku pasakyt.
Parašė autumn
#56988 Iš aprašymo: "Nepageidaujami reiškiniai.
Mažos vaisto dozės ( <3 mg per dieną) gali sukelti nemigą (mažiau nei 5
proc. ligonių)".