Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#5727 issiploviau galva ir pasidaziau
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#5742 Nusikirpau antakius, ir isgeriau 2 butelius alaus... vyro pilvas turi buti grazus, tiesa? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5753 nu. moters irgi. kaip tau patiktu moteris su pilvu, celiulitu ir be antakių?
ParašėSandra
#5797 issiploviau galva, kasdien graziai dazausi, susilaukiu daug komplimentu....eina sau, atsistosiu as, eisiu iskelusi galva!!!!
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:nu. moters irgi. kaip tau patiktu moteris su pilvu, celiulitu ir be antakių?

Su celiulitu dar nieko... bet su pilvu... (aisku, jeigu ji ne nescia)... tai jau ne kas... Pilvas yra blogai... Zmogus turi atrodyti estetiskai...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#5834 nu tai smagu, kad nors kam celiulitas patinka.
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
#6526 SAVO GROZI PUOSELESIU SIANDIEN SAUNARIUME
ParašėSandra
#6920 issiploviau galva, dazausi, nuo ryt pradesiu eiti i soliariuma ir dar nusipiksiu zieminius batus...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#7177 nusidaziau labai graziai plaukus ir neistiesinau. esu labai patenkinta gautuoju vaizdu.
ParašėSandra
#7269 batus nusipirkau ir ne tik...bet i soliariuma nenuejau - ryt eisiu, o tai jau "zalia" esu...
ParašėSandra
#7348 buvau soliariume, dar reiks plauti galva....
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#7360 planas toks: paguliu vonioj, issiplaunu galva, paskui sesuo man pakerpa issisakojusius plauku galiukus, tada nusidepiliuoju kojas su elektriniu depiliatorium, issipesioju antakius ir isgeriu kapsule "plaukams nagams ragams". ai dar pedikiura perdarysiu :)
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#10091 pagaliau nusidaziau plaukus,ryt butinai eit reiks pasikirpt nes kirpeja labai skubejo tai tik nudaze,bet vistiek jau siek tiek pagrazejau pati sau :P
ParašėSandra
#10162 tik antakius issipesiojau ir muzika uzsileidus sokau, cia man naujiena...matyt organizmas taip kovoja su stresu...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#11174 vakar dušas ir plaukus išsiploviau bei išsišukavau. nebeatsimenu kada dariau kokias procedūras apart prausimosi. o reiktų. taip baisia dar niekad gyvenime neatrodžiau.