Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#51224 zodziu yr tai yra buvo tokia bazinycia ten palaidoti gimine susaudyta per antra pasaulini kara, nu ir dabar ten tik griuvesiai nes vokeciai isgriove likes tik tas rusys su karstais ir ten tokia skyle tai mes su drauge , tiksliau as buvau ten inlindus , kurenom sale lauza, o va snd atsinesem fotika prifotkinom :D nu ir zodziu ten viena kart mano dede su draugu kazkas usivijo , sako sedim masinoj , paziuri pro vedroduka kazkos baltas praleke, paziuri pro kita kazkas vel praleke, paziuri atgal kazkas atlekia , nu ir ten daukas sakos kad kazkas netaip , o mes ten tiek laaandziojam , gal kada prisdyrbsim :x
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#51353 geriu vyną iš alaus bokalo :bloga nes tingiu nueiti pasiimti taurės :D
Parašė Kal-el
#51871 Per patį lietaus įkarštį ir didžiausią stiprumą sumąsčiau išnešti šiukšles. Grįžau kiaurai šlapia, bet kokia atrakcija :super
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#52054 Nusiskutau rankų plaukus. Niekaip nesuprantu, kodėl. Bet man vis atrodo, kad čia jie nuo Zolofto taip užžėlė. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#52056 Atėjau prie kompo puse penkių ryto, kad pažaisčiau L2, bet žinau, jog niekaip iki jo nenusikapstysiu.
ParašėTomash
#52585 gryzdanas is daktares, nusprendziau vaziuoti 27 kuris sustojo prie turgaus tada isidedau i belekoki autobusa kuris teoriskai turejo nuvezti viena stotele ir viskas nes tingejau eiti tad nuvaziavau su kazkokiu, kuris mane nuveze puse keliuo atgal.. :D
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#56696 po pietu susikroviau daiktus ir isvaziavau namo is ligonines pabegau
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#56697 manai, tai tau į naudą?
jei taip, tai sveikinu.
Vartotojo avataras
Parašė era
#57436 Tranzu nusitrenkiau iki DM. Uj, kaip buvo smagu... Važiavau su Hummer'iu.. Įspūdinga mašinytė..
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#57527 uzlipau ant stogo slaitinio prigerus vaistu labai sukosi galva sedejau kol sutrauke koja norejau nulipt, bet vos nenuslydau tai dabar tik keturiom vos nulipau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57532 Oi, lorke, lorke. Nu ir kam tau ant tų stogų mmm? Juk tu ne Karlsonas, nenuskrisi...=)
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#57533 megstu ten pasedeti tada bunu viena su savo mintimis, baimemis, nerimu ir pan... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57537 O tiesiog gamtoj pabūti, parke kokiam nors? Netinka? Juk ten irgi vienas būni su savo mintim. O dabar dar vasara - atsiguli ant žolės, guli, dangų matai - tas pats kas ir ant stogo. Tik dar žolė aštriau skaniau visaip kvepia. :)
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#57539 nesinori niekur eiti vengiu zmoniu jau iki daktaro kol nueini...pavarksti labai o kol nueisi iki pievos sutiksi ne viena zmogu...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57543 Ant stogo irgi gali žmonių pasitaikyti. Karlsonas arba koks kaminkrėtys pasimetęs. Įsivaizduok, kaip tada išsigąstum. =)