Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė lorke
#57544 su karsonu butu idomu pagalbeti reiks kita kart uogienes pasiimti o kamenkretys yra mano tetis jis darbe tai nesusitiksim
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57546 Tai va kodėl stogai traukia - pasirodo, pomėgis aukščiui į kraują įaugęs. warm
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#57547 kad tas mano namas neaukstas tik 3 aukstu :DD
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57549 Nu jau, nu jau, neaukštas. Užsimušt nuo tokio neužsimuštum nukritus, bet susižalotum tai tikrai. diedas Žinai ką, tu gal kitąkart pabandyk Karlsono ir kaminkrėčių gamtoj paieškoti. Girdėjau, Karlsonui dabar motoriukas prastai veikia, tai jis uogienę parke valgo. :wink:
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#57553 pati valgyt uzsimaniau senden dar nieko nevalgiau :DD
Parašė Kosmas^
#57554 Šiandien išėjau su draugeliu pasivaikščiot ir kažkokią tabletę radau... Geltona, apvali, vidutinio dydžio.Pagalvojau, kad geras daiktas, tai pasiūliau per pusę suvartot. Tas pažiūrėjo kaip į beprotį... Aš dar kartą pasiūliau, vėl įkyriai siūliau.... Po to jam atsibodo ir jis griežtai pasakė, kad atstočiau, biškį pasikeikė, tai aš ją išmečiau... Vėliau gailėjaus, kad vienas neišgėriau. :(
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#57556 O gal ten vitaminas buvo? Paradoksas būtų tada: norėjai savižala užsiimt, o tik gera sau pasidarei. =)
Parašė Kosmas^
#57558 Ne vitaminas. Kažkokia tabletė su grioveliu... Dar radau prie geležinkelio stoties. Ir ne savižalos norėjau. Galvojau - O, išgersiu, nors įdomesnė diena bus...
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58489 Šįkart neturėjau virbalo, tai ant žvakės kaitinau išlankstytą sąvaržėlę ir deginausi odą. Nemėgstu pjaustytis. Per greitai dingsta skausmas. O nusideginus degina dar ilgai. :taram
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58490 Ir šiaip juoda susilydžiusių su oda suodžių linija atrodo gražiau nei prapjauta kruvina išsižiojus žaizda. :taram
Vartotojo avataras
Parašė era
#58494 Nuli, kodėl taip darei?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58519 Visiškas košmaras buvo užėjęs. Jau seniai tokio nebuvo. Bet kaip niekad aiškiai suvokiau, kad negaliu nusižudyti. Bet buvo taip bloga, kad reikėjo kažką daryti. Tai ir dariau.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58523 O negali tu įkaitusia sąvaržėle lydyti, pvz., medinės lentelės?? Vaizdas būtų ne ką prastesnis.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58527 Man norisi skausmo. :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58528 – Oh dear, what's happened to your arm?
– I cut it.
– That's a very immature, attention seeking thing to do. Did it give you relief?
– No.
– Did it relieve the tension?
– No.
– Did it give you relief?
(Silence.)
Did it give you relief?
– No.
– I don't understand why you did that.
– Than ask.
– Did it relieve the tension?
(A long silence.)
Can I look?
– No.
– I'd like to look, to see if it's infected.
– No.
(Silence.)
– I thought you might do this. Lots of people do. It relieves the tension.
– Have you ever done it?
– ...
– No. Far too fucking sane and sensible. I don't know where you read that, but it does not relieve the tension.
(Silence.)
Why don't you ask me why?
Why did I cut my arm?
– Would you like to tell me?
– Yes.
- Then tell me.
– ASK.
ME.
WHY.
(A long silence.)
– Why did you cut your arm?
– Because it feels fucking great. Because it feels fucking amazing.
– Can I look?
– You can look. But don't touch.
– (Looks) And you don't think you're ill?
– No.
– I do. It's not your fault. But you have to take responsibility for your own actions. Please don't do it again.