Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#39197 Kam per sunku laikytis nuolatinių tikslų, siūlau siekti vienadienio tikslo. mano šios dienos tikslas - susitvarkyti bent virtuvę.
Paskutinį kartą redagavo Agni 2008 07 21, 17:37. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#39201 O mano sios dienos tikslas yra visa kuo pasinaudoju, padeti atgal i vieta, kur tam daiktui ir priklauso buti.Zodziu padek ten, is kur paemei.Tokiu budu maziau reikia tvarkytis
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#39202 šiandien man jau per vėlu tokio tikslo siekti :D
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
#39212 Kagi - tada belieka tvarkytis :)
Man buvo gal koks 15 kai man dasuto, kad nereiktu tvarkytis jei visak is kart deciau i vieta...dha-haaaa
Juk tvarkymasis yra niekas kito kaip nepadetu daiktu perdejimas i jiems skirtas vietas - na siuo atveju viortuveje butu lekstes - tik cia vienas kabliukas - pries dedant atgal i vieta, jas tenka isplauti, ko as irgi nemegstu daryti - upsss....
Parašėlakstute
#39262 Gera tema :super
ParašėGabs
#39272 shiandienos mano tikslas-truputi pagrot gitara.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Gabs rašė:shiandienos mano tikslas-truputi pagrot gitara.

Gabs, padek man suorasti kas tau yra tikslas ir ks yra TIKSLAS is tiesu...
Kadangi esu profesionalas muzikantas, man groti smuiku buvo visada butinybe.JEi mokaisi skambinti gitara - pagroti gitara jau nebra tikslas, nes tai tik patenkinamas savu jausmu, emociju.Jei tu mokaisi sakmbinti gitara - tikslas butu - kiekviena diena pasimokyti ir pasipraktikuoti bent po pusvalandi jau taptu TIKSLU...
NE visi aiskiai suvokiam kas yra tikslas.Agni, gal tu apibreztum kas yra tikslas?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#54471 Kam sunku ką nors veikti kasdien, galim čia susidarinėti dienos planelius... Ėgi daug iš mūsų apie tokius galvoja, manau. :super

Šiandien dar turiu padaryti:

dar bent vienas pratimas iš logikos pratybų,
susitikmas su drauge,
vizitas pas okulistą,
bent truputį "Stiklo karoliukų žaidimo" paskaityti prieš miegą. =)
Parašė Kal-el
#54472 Padaryti išvis ką nors. Noro jokio, nebent gulėti ir mąstyti. Gal taip ir padaryti?..
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#54473 Kal-el, pasivaikščiok per prievartą, o po to likusią visą dieną gulėk. :) Vis tiek sąžinė mažiau grauš, kai jau būsi pasivaikščiojus. :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#54487 Kartais, bet ne kiekvieną dieną, galim sau išsikelti tikslą dorai pagulėti ir pamąstyti. Bet reikia sau pasakyti, kad šiandien pamąstau, o ryt... Išeisiu pasivaikščioti. Arba pasigaminsiu ką nors, paskaitysiu, kas man patinka ir t.t.
Saviprievarta, manau, nėra labai gerai... Geriau gražiuoju su savim tartis. :jap
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
Manigrivette rašė:Šiandien dar turiu padaryti:

dar bent vienas pratimas iš logikos pratybų,
susitikmas su drauge,
vizitas pas okulistą,
bent truputį "Stiklo karoliukų žaidimo" paskaityti prieš miegą. =)

Logikos pratimą padariau... Nors va prieš porą dienų jau galvojau, kad niekada tokių nesąmonių man nepavyks padaryti. Tiesiog prisėdau, dar kartą akimis peržvelgiau teoriją ir... Rezultatas yra. :)))

Tai va. Pas okulistą buvau, naujas "akis" gausiu trečiadienį. 8) ZNS padėjo išsirinkti... :jap

"Karoliukus" skaitysiu kiek vėliau. :dream:
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58051 Paskambinti mažės tėtukui ir ASMENIŠKAI jį pasveikinti :DD
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58057 daugiau nebepanikuoti del darbo
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58058 nu ir kam tu panikuoji? ar turi tam realų pagrindą?