Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė sonia
Liepa rašė:jei dar tik laukiasi, tai po mėnesio dar neturėsi ;)
bet labai džiaugiuosi už tave iš anksto :)

nu jio, jei dabar laukiasi ir tarkim yra viduryje nestumo, tai gimdys po menesio, o po to dar du menesiai (jei seimininke ne sadiste) kai suniukas bus su motina. tai ne anksciau kaip po 3 men.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#5863 tai gerai bus silta jau as be dvieju menesiu ir neimsiu suniuko nes jie dar nori mamytes :wink:
Vartotojo avataras
Parašė sonia
lynkute rašė:tai gerai bus silta jau as be dvieju menesiu ir neimsiu suniuko nes jie dar nori mamytes :wink:

na taip, kol suniukas gaus abu skiepus ir gales eiti i lauka, jam jau bus trys menesiai, tai jau turetu buti silciau.
Parašė jurgita
Liepa rašė:
sonia rašė:
Liepa rašė:
jurgita rašė:
gal ir taip, sutinku, nelinkus as gincytis ir diskutuoti, o sio sunelio kodel noriu nezinau, vidumi ir kazkas viduje kuzda, ka gal reiketu isigyti

tai gal tau vidinis balsas kužda kad tau apskritai norisi šuniuko, bet nebūtinai šito? niu, lakstys jis laukais, kažką medžios, ką pats susigalvos, tiek jį ir tematysit..
imkit šuniuką namams, ramų, meilų, jaukų :D

man atrodo, kad cia problema yra tame, jog dovanotam arkliui i dantis neziurima. ta prasme, variantai sunu uz dyka yra du - arba vokietis, arba jagdterjeras. kadangi pirmas per didelis, renkasi antra. o dvorniu is prieglaudos imti nu tai nelygis, o veislinio pirkti irgi nelabai iseina (arba pinigu gaila, arba ju nera).

nu, sonia, gerbiu tave už tiesumą, aš negalėjau taip tiesiai kakton parašyt, tai mėginau per aplink :lol:
šiaip aš visada sakau, kad jei negali tinkamai pasirūpinti šunimi (na, ir katinu taip pat), t.y. skirti jam pakankamai laiko, užsiiminėti, auklėti, tinkamai maitinti ir t.t. ir pan., tai geriau išvis neįsigyti gyvūno 8)

vienas dalykas nereikia iskarto isvadu daryti juolab niekas nesako kad as ta suniuka imsiu, o kas liecia gyvunus turiu vid. dydyzio aleksanderi ir kolkas ja myliu, o pasiteiravau informacijos matau kad cia dievaz daug kam nervai nelaiko svarstant apie mano biuzeta nemanau kad tai grazu daryti
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
lynkute rašė:aciu mergytes kokie fainuoliai,mano vyrui tik principo reikalas tipo kate turim ir gana ,nes mes gyvenam vieno kambario bute nu tai tipo ar neuztektu vietos mazam suneliui bet uztat kate yra kate j turi savo principus ,o suniukas dziaugsmas :)
jau tariausi su viena moteriske uz penkis simtus litu toiterjere jos laukiasi, tai kazkur po menesio turesiu suniuka :wink:
mano vyrui irgi patinka sunys ,bet jis taip sako tik kaip ir kates nenorejo is pirmo o kaip parsiveziau is kaimo tai iskart apsidziauge ir pamilo.

Suniukas joks dziaugsmas, jei vieno kambario bute yra kate... Tai nelaime... suniuka reikia priziureti, vesti i lauka, tiek ryte, tiek vakare, su juo reikia uzsiimti... :roll: Kate tai dar bent tvarkinga... o sunkiukas...
Vartotojo avataras
Parašė sonia
jurgita rašė:vienas dalykas nereikia iskarto isvadu daryti juolab niekas nesako kad as ta suniuka imsiu, o kas liecia gyvunus turiu vid. dydyzio aleksanderi ir kolkas ja myliu, o pasiteiravau informacijos matau kad cia dievaz daug kam nervai nelaiko svarstant apie mano biuzeta nemanau kad tai frazu daryti

o kas ta vidutinio dydzio aleksandra? :roll: as cia rimtai klausiu, nes nezinau kas per gyvunas :roll: o ka reiskia "kolkas myliu"? o kas bus kai nebemylesi?
ParašėLiepa
jurgita rašė:
vienas dalykas nereikia iskarto isvadu daryti juolab niekas nesako kad as ta suniuka imsiu, o kas liecia gyvunus turiu vid. dydyzio aleksanderi ir kolkas ja myliu, o pasiteiravau informacijos matau kad cia dievaz daug kam nervai nelaiko svarstant apie mano biuzeta nemanau kad tai grazu daryti

jurgita, būk gera, pagalvok, prieš imdama tą šuniuką...
Parašė jurgita
sonia rašė:
jurgita rašė:vienas dalykas nereikia iskarto isvadu daryti juolab niekas nesako kad as ta suniuka imsiu, o kas liecia gyvunus turiu vid. dydyzio aleksanderi ir kolkas ja myliu, o pasiteiravau informacijos matau kad cia dievaz daug kam nervai nelaiko svarstant apie mano biuzeta nemanau kad tai frazu daryti

o kas ta vidutinio dydzio aleksandra? :roll: as cia rimtai klausiu, nes nezinau kas per gyvunas :roll: o ka reiskia "kolkas myliu"? o kas bus kai nebemylesi?

nesikabinekite prie zodziu as ne lituaniste, o papuga mazasis aleksandras arba krameris
ParašėLiepa
jurgita rašė:
sonia rašė:

nesikabinekite prie zodziu as ne lituaniste, o papuga mazasis aleksandras arba krameris

na, nereikia pykčių, sonia juk tik paklausė :roll:
ParašėLiepa
#6720 ryt šunų paroda :!:
kas domisi šuniais, tai puiki proga pravėdinti smegenis :wink:
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#6793 einant ryte susitikau benamį vikšunį, dar jaunas.. jei nebūtų reikėję bėgti į parduotuvę, būčiau mielai parsivedusi namo... :roll: kai išėjau iš parduotuvės jis nuklydo kažkur į šoną. Eidama namo apsukau porą ratų aplink kvartalą, neberadau... su tokiu nebijočiau eiti pasivaikšioti netgi naktį :twisted:
ParašėLiepa
AUmba rašė:einant ryte susitikau benamį vikšunį, dar jaunas.. jei nebūtų reikėję bėgti į parduotuvę, būčiau mielai parsivedusi namo... :roll: kai išėjau iš parduotuvės jis nuklydo kažkur į šoną. Eidama namo apsukau porą ratų aplink kvartalą, neberadau... su tokiu nebijočiau eiti pasivaikšioti netgi naktį :twisted:

kaip gaila vargšiuko.... :cry: :cry: :cry: :cry: niu kaip pykstu ant žmonių, kurie išmeta gyvūnus į gatvę :evil:

AUmba, jei dar sutiksi - pasiimk, sako atneš tau laimę toks priglaustas gyvūnas ;)
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#6796 taip. tikrai taip. pati tokio nepirkčiau - jam reikia erdvės ir daug judesio.. bet pamestą priglausčiau... reiks dar rytoj pasižvalgyti.. bet per tiek laiko kažin kur jau nuklydo...
ParašėLiepa
AUmba rašė:taip. tikrai taip. pati tokio nepirkčiau - jam reikia erdvės ir daug judesio.. bet pamestą priglausčiau... reiks dar rytoj pasižvalgyti.. bet per tiek laiko kažin kur jau nuklydo...

aš jam linkėčiau tave atrasti :D
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#6802 jis mane rado, tik aš laiku nesureagavau :cry: