Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58906 Aha. Aš pažastis epiliuoju su epiliatorium, kai norisi žalotis. Žvėriškas skausmas, bet naudinga.
Parašė Kosmas^
#58975 Šiandien kai sunervino, negaliu... Krč, nesi moteris, bet vistiek pastoviai prisižiūri,valais veidą atitinkamom priemonėm, pastoviai turi rast tom nesąmonėm laiko ir tik pist - spuogas vienu cm žemiau veido :rek :rek :rek Būtų ką, tai užmuščiau dėl to.... :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#59153 Buvau kirpykloje!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė costa
#59511 Nusiepiliavau vieną koją. Skausmas man ne draugas, bus gerai ir taip :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#59513 tai čia kaip man buvo, neturėjau jėgų depiliuotis, bet kai pradėjau vaikščiot pas gydytoja, nusdepiliavau tą koją, kur jis apžiūrinėja, o kitos ne, nes visad su kelnėm budavau. po kazkiek laiko nusprendžiau uzsidet sijona, iseinu i lauka, o gi ziuriu viena koja grazi, kita plaukuota :D :D :D skubiai dumiau namo. o siaube, o galėjo ir žmonės mane tokią pamatyt :D :D :D arba dar geriau gydytojas :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#59517 Bet aš tai su bridžais vaikštau :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#59518 nu va :D tai kita nuskusk :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#59520 Dzin, palieku ją rytojui :birst:
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#60095 Nusiprausiau, nusišveičiau, nusiskutau, nusikarpiau nagus... Mėgstu savo blauzdas, kai jos nuskustos ir kremu išteptos, tokios lyyyyyygios lyyyyyyyyyyygios blizgančios, net pasiglostau vis. :D
Parašė autumn
#60099 Bandžiau išsipešiot antakius...
Siaubingai nuploninau, tai žiauriai vargau, kol ir antrą panašų padariau :bloga Dabar ten, kur anksčiau buvo antakis, matosi, kad neįdegę :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#60116 dee, :D iki ašarų..
Parašė autumn
#60120 NEJUOKINGA!!!!! :bloga

Tai dar didelė laimė, kad aš labai nedaug teįdegus tą snukį savo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#60122 Vadinas, nelabai daug ir skiriasi spalva.
Parašė autumn
#60123 Įsižiūrėjus matos :bloga
Gerai, kad niekas nėra manęs įsižiūrėjęs ir nematys :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#63428 Išsiploviau galvą. Tiksliau, plaukus.